top of page
  • bknsashka

Kang Daniel споделя цели за предстоящото си завръщане, любим парфюм и още


Kang Daniel наскоро участва във фотосесия за списание 1st Look, в партньорство с Givenchy Beauty.


Kang Daniel е официален модел на Givenchy Beauty от 2019 г., но той разшири работата си с марката, за да рекламира тяхна колекция парфюми. В момента той също се готви за завръщане, което ще можем да очакваме по-късно този месец. Тази фотосесия с 1st Look е и първата му фотосесия в списание за 2021 година.
В интервюто Kang Daniel сподели целите за завръщането си, като каза:

Искам да се изявя като истински артист. Става въпрос за страданието, необходимо за да станеш значителен артист. Много от собствените ми мисли и тревоги са включени в завръщането и ще има много искрени истории. Ще видите една част от човека, наречен „Kang Daniel“.За концепцията на фотосесията той каза:

Забавлявах се, защото имам голям личен интерес към парфюмите. Имам чувствителен нос до такава степен, че когато видя нещо за първи път или опитам нова храна, първо забелязвам уханието му. Толкова ми хареса аромата на този парфюм, че говорех за него нон-стоп в гримьорната и по време на снимките.

Той добави за колекцията „De Givenchy“:

Изпитах чувство на вълнение от уханието. По-специално, зеленото „Trouble-Fête“ беше идеално за мен. Когато го помирисах, ми напомни точно за личността ми. Изглежда, че бих бил много тих и сдържан, но в действителност, когато съм с приятелите си, реагирам прекомерно и мога да стана наистина шумен. Харесва ми, че парфюмът сякаш имаше тези двойни страни, така че аз лично много го харесах.
Източник: Soompi

Comments


bottom of page