top of page
  • bknmoni

Редица звезди не се появиха на KAMP LA 2022 заради проблеми с визите


На 15 октомври, след съобщението на KAMP кои изпълнители няма да участват на фестивала както е планирано поради визови проблеми, Starship Entertainment пуснаха собствено изявление, в което обявиха, че MONSTA X са изправени пред подобен проблем. Агенцията също така разкри, че KAMP ги е помолил да отложат съобщението, че MONSTA X ще трябва да отпадне от състава.

Ето и цялото изявление на компанията:

"Здравейте, това е Starship Entertainment.
Това е съобщение относно отмяната на появата на MONSTA X на KAMP LA 2022 и други планирани събития в САЩ (16-17 октомври 2022 г. местно време в САЩ).
Въпреки че MONSTA X сътрудничи изцяло на организаторите на KAMP LA 2022 за получаване на визи, свързани с представянето, включително предоставяне на всички необходими документи предварително, в крайна сметка не получихме одобрение за виза.
Нашата компания беше уведомена, че нашето изявление може да бъде публикувано само след публикуването на собственото съобщение на организаторите, но решихме, че не можем да отлагаме повече изявлението си за феновете, които чакат.
Поради същата причина iHeartRadio LIVE с MONSTA X, което първоначално беше планирано да бъде на 17 октомври, също неизбежно се отменя.
Моля, имайте предвид, че много други артисти, планирани да се появят на KAMP LA 2022, също не са получили одобрение за виза. Не успяхме да ви информираме по-рано за ситуацията поради забавяне от страна на организаторите.
Бихме искали искрено да благодарим на феновете на MONSTA X, които винаги ни изпращат своята безусловна любов и подкрепа."

На 14 октомври местно време, по-малко от 24 часа преди началото на двудневния фестивал, KAMP Los Angeles обяви, че редица артисти няма да могат да излязат на сцената на Rose Bowl този уикенд, както беше планирано. Според организаторите на фестивала Taeyeon от Girls' Generation, Kai от EXO, BamBam от GOT7, Jeon Somi, Zion.T и Lapillus не могат да пътуват както е планирано поради непредвидени проблеми с работни визи за САЩ и обстоятелства извън контрола на артистите и промоутърите. MONSTA X, aespa, Chungha, MOMOLAND, Epik High и T1419 са изпълнителите за втората вечер на фестивала в неделя, 16 октомври. Както по-късно стана ясно, от списъка отпаднаха MONSTA X. Ето и първоначалното съобщение на организаторите:

"До притежателите на билети за KAMP LA 2022,
Със съжаление трябва да ви информираме, че днес научихме, че следните артисти не могат да пътуват както е планирано поради непредвидени проблеми с работни визи за САЩ и обстоятелства извън контрола на артистите и промоутърите: BamBam, Jeon Somi, Kai, Lapillus, Taeyeon и Zion.T.
Повечето от тези артисти трябваше да се появят в съботния състав на фестивала.
Увеличихме артистите за събота и добавихме MOMOLAND и T1419 като специални гости. MOMOLAND и T1419 все пак ще се представят в неделя, както беше първоначално планирано. Super Junior, iKON и P1Harmony все още ще участват по график в събота.
Всеки, който притежава еднодневен съботен билет, има право на пълно възстановяване или 50% възстановяване на сумата от двудневен билет. За тези, които искат възстановяване на сумата, трябва да сте получили имейл от guestservices@axs.com до 17:00 ч. днес за това как да заявите възстановяването. Ще имате време до 12 часа на обяд на 15 октомври, за да заявите възстановяването на средствата си.
Скоро ще споделим с вас актуализирания съботен график. Ние правим всичко възможно, за да гарантираме, че вашето изживяване в KAMP LA 2022 ще остане приятно и запомнящо се. Извиняваме се за това много трудно и непредвидено обстоятелство. Моля, свържете се с нас за допълнителни запитвания."


Източник: Soompi

Comments


bottom of page