top of page
  • Team BKNews

Jungmin напуска NCT NEW TEAM


Ето изявлението на SM Entertainment:

Изразяваме благодарността си към феновете, които очакваха дебюта на NCT NEW TEAM, и споделяме новина относно Jungmin, който беше избран за дебютиращ член.
След като потвърдихме членовете в предварителния дебют, NCT NEW TEAM се подготвяше да поздрави феновете чрез турне, което започва на 8 октомври.
Но поради здравословни причини Jungmin наскоро спря репетициите и други дейности и се съсредоточи върху лечението си. Тъй като официалните дейности започват скоро, обсъждахме заедно със семейството му и медицинския екип възможността Jungmin да участва в дейности.
След дълбоко обмисляне, тъй като здравето на Jungmin е главен приоритет, Jungmin няма да се присъедини към NCT NEW TEAM и ще се върне към това да бъде трейни, като решихме да се съсредоточи напълно върху възстановяването.
Съжаляваме, че предизвикваме тревога във феновете, които подкрепяха дебюта на Jungmin, с внезапни новини и ще подкрепяме Jungmin, за да може да се съсредоточи върху възстановяването и лечението си и да поеме нови дейности в добро здраве.
Следователно NCT NEW TEAM ще извършва дейностите си с шестима членове от сега нататък. Те се подготвят упорито, за да впечатлят феновете, така че покажете топла подкрепа и интерес.
Още веднъж молим феновете за щедрото им разбиране. Благодарим.

Източник: Сумпи

bottom of page