top of page
  • bknmoni

Jungkook е продуцирал OST-а “Film Out” за предстоящия японски филм “Signal”


Новият трак на BTS “Film Out” е потвърден, че ще бъде саундтрак на японския филм “Signal”.


Този филм е адаптация на японски драма серии от 2018 г. Преди това те са били от корейски драма сериал от 2016 г.BTS са участвали в изпълнението на OST за японска драма с песента "Don`t leave me", която вероятно им е помогнала да участват и този път в такъв проект.


Както можем да видим, името на Jungkook е в кредита, което означава, че той е участвал в написването на песента. "Film Out” е продуцирана от Jungkook и Iyori Shimizu от японската рок банда Back Number. Според новини, изглежда, че Jungkook е предложил нова мелодия върху тази на Shimizu. Bangtan Boys споделиха:

‘Film Out’ е песен, която направихме заедно с Shimizu. След като получихме демо версията, бяхме пленени от мелодията. Мелодията и текстът изразяват емоционална поп балада. Смятаме, че тази песен ще трогне много сърца.

След пускането на тийзъра, ‘PROD JK’ започна да се трендва по целия свят, показвайки голямото очакване на песента.

Феновете не могат да бъдат по-щастливи, защото Jungkook се завръща като продуцент и през новата година, след като миналата година излезе песента "Your eyes tell"!


Тук може да чуете 90 секунди от песента и да видите малка част от филма. Очаква се той да излезе в Япония през април 2021 г.

Източник: Koreaboo

Comments


bottom of page