top of page
  • Team BKNews

Jungkook от BTS коментира фенове, които следват личния му график


Спазвайки обещанието си към Армитата, Jungkook наскоро пусна живо излъчване по Weverse и говори с феновете.


След почти два часа Jungkook смени темата и реши да говори за хората, които са го последвали във фитнеса, и още: Нямаше да го казвам, но...много съм благодарен на хората, които ме подкрепят и имат интерес към мен. Наистина съм. Но, моля ви, не идвайте да ме търсите, когато тренирам, бях много изненадан последния път.
Отивах си към вкъщи, но имаше хора отпред. Не беше официален график, така че...да, пиян съм, затова говоря за такива неща.
Оценявам чувството да искате да ме видите...както и да е, бях много изненадан последния път, щях да си отида вкъщи и после бях като "какво?".
Благодарен съм, че вероятно сте искали да ме видите, но други армита можеха да го направят, но не го, нали знаете? Ето какво искам да кажа: тази граница на личното пространство...нещо такова стана след дълго време. Да, знам, че съм пиян, затова го казвам.
Кога бих говорил за такива неща? Ако беше преди, нямаше да мога да говоря за такива неща, но се мина време, откакто дебютирахме, и знаем толкова неща един за друг. И аз съм човек.

Източник: Koreaboo


bottom of page