top of page
  • Team BKNews

Jun So Min се оттегля от “Running Man” след 6 години


На 23 октомври компанията на Jun So Min - King Kong by Starship - пусна следното изявление:

Актрисата Jun So Min ще се оттегли от “Running Man” по SBS след финалния си запис на 30 октомври, понеделник.
Тя го обмисляше дълго, тъй като това е шоу, с което има връзка от много време, и след дълга дискусия с членовете на “Running Man” и продуцентския екип, както и с компанията, решихме, че се нуждае от малко време да презареди, за да впечатлява дори повече чрез бъдещите си дейности, включително актьорски.
Искрено изразяваме благодарността си към зрителите, които бягаха заедно с Jun So Min, докато плачеха и се смееха, всеки уикенд през изминалите 6 години от април 2017 г. чрез “Running Man” и молим за топлата им подкрепа и привързаност към Jun So Min.

“Running Man” също пуснаха изявление:

След дълга дискусия с членовете на “Running Man” и продуцентския екип решихме да уважим решението на Jun So Min да напусне, след като тя изрази намерението си да се оттегли. Jun So Min напуска “Running Man” след снимките на 30 октомври.
Въпреки че Jun So Min бягаше заедно с “Running Man” през изминалите 6 години с необикновена привързаност и отговорност, наскоро тя изрази намерението си да отдели време да презареди заради актьорските си дейности. Въпреки че членовете и продуцентският екип обсъждаха с Jun So Min начин да остане докрай, уважихме желанието на Jun So Min и си взехме тъжно довиждане.
Изразяваме благодарността си към Jun So Min, която накара шоуто да блести по-ярко като член на “Running Man” от дълго време. Молим за топлата ви подкрепа и кураж от всички зрители за Jun So Min, която взе трудно решение.
Членовете на “Running Man” и продуцентския екип ще подкрепят Jun So Min, която завинаги ще бъде член на шоуто.

Източник: Сумпи

Comentarios


bottom of page