top of page
  • nyappey

Jujutsu Kaisen 0 с нов трейлър и дизайн на героите

Време е да се върнем в света на демоните и проклятията с най-новия трейлър на Jujutsu Kaisen 0 - филма предистория на популярния аниме сериал. Последният трейлър на филма, който беше пуснат в четвъртък, показва някои от главните му герои и дава предварителен преглед на новият опенинг.

Jujutsu Kaisen 0 се развива преди събитията от оригиналната манга и проследява действията на герой на име Юта Оккоцу. Най-добрата приятелка на Юта от детството, Рика Оримото, е убита при автомобилна катастрофа и нейният прокълнат дух го преследва, където и да отиде. Но след като той пристига в Академията, любимият герой на феновете, Сатору Годжо, му помага да го научи защо се появява нейният дух и какво може да прави с него. Новият трейлър също така дава на зрителите кратък поглед към Сугуру Гето - главния антагонист на филма. Близо към края на трейлъра MAPPA Studio дава на феновете кратък преглед на опенинга на филма, „Itto“ от King Gnu. Песента се вписва точно към тематиката на анимето и е чудесна за подчертаване на цялото „прокълнато“ действие, което се случва през втората половина на трейлъра.

Кана Ханазава, която ще озвучи Рика Оримото, заяви следното:

„Реших да се пробвам, след като прочетох мангата и видях анимето, станах голям фен. Рика-чан е все още в детството си и таи злоба. Ще се съсредоточа върху Юта, когато записвам, и ще играя ролята твърдо. Очаквам също с нетърпение да работя с любимата ми Мегуми Огата.”


Последните визуални изображения на героите включват главния герой Юта Окоцу, Маки Зенин, Панда и Тоге Инумаки.



Премиерата на Jujutsu Kaisen 0 в Япония ще бъде на 24 декември. Филмът все още няма официално обявена дата за световна премиера, но ако съдим по предишни реализации на аниме продукции, вероятно това ще се случи към средата на 2022 година. Източници: animesenpai, polygon


bottom of page