top of page
  • bknmoni

Judy и Youngheun напускат BLACKSWAN


На 31 юли корейско време DR Music съобщи, че две от момичетата от BLACKSWAN ще напуснат групата, за да "преследват новите си мечти". По-рано тази година BLACKSWAN добавиха още 2 нови членове към своя състав — Sriya и Gabi, което означава, че за момента ще промотират като четиричленна група.


Здравейте, ние сме DR Music.
Първо, бихме искали да благодарим на Lumina [фендъма на BLACKSWAN] за това, че винаги подкрепят Youngheun и Judy, които са членове на BLACKSWAN, от дебюта им. Днес момичетата решиха да напуснат групата.
Тъй като това е сърцераздирателно решение, за целия персонал на DR Music е трудно да ви предаде такова съобщение.
Имахме няколко дискусии с Youngheun и Judy за бъдещето им през последните няколко месеца, но Youngheun и Judy решиха да поемат по различен път, за да преследват новите си мечти. Ние решихме да уважим решението им.
Те дебютираха в BLACKSWAN през 2020 г. и работят усърдно от началото до момента. Сега ще се завърнат отново като Koh Young Heun и Kim Da Hye.
Групата работи чрез система за въвеждане и дипломиране още от първоначалния етап на планиране. Ето как Gabi и Sriya от първото поколение на Cygnus Project наскоро се присъединиха към групата. Щастливи сме да продължим да ви представяме различни талантливи хора чрез тези проекти.
BLACKSWAN ще работят по дейностите, които са по график, с четирима членове за известно време.
Тъй като това е важен въпрос, искрено се извиняваме за забавянето, за да вземем внимателно решението. Извиняваме се също, че предизвикваме безпокойство у феновете. И накрая, молим, подкрепете Youngheun и Judy, които се "дипломираха".
Благодарим Ви.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page