top of page
  • Team BKNews

Joy от Red Velvet и Crush с обръщения към феновете след новините за връзката им


След като новините за връзката на Joy от Red Velvet и изпълнителя Crush се разпространиха, първо Joy се обърна към феновете чрез Lysn:

Luvies, здравейте!! Толкова съжалявам....Luvies, сигурно вие сте били най-изненаданите от внезапните новини...Би било страхотно, ако можех да ви кажа предварително...Бяхте шокирани, нали? Наистина съжалявам, тъй като изглежда, че съм ви създала ненужни притеснения във време, когато членовете и Luvies сте били развълнувани да бъдем на сцената за първи път от известно време.
Още сме на етап, в който току-що сме потвърдили чувствата си един към друг и се опознаваме малко по малко, така че бях внимателна и все пак паникьосана, когато статията излезе толкова рано, но пиша това, защото мисля, че Luvies са дори по-изненадани от мен.
Наистина се надявам, че Luvies, които са ме ценяли и са ме обичали досега, могат да бъдат разбиращи и подкрепящи...Наистина съжалявам, че ви шокирам внезапно. Наистина съм притеснена, че ще бъдете разтревожени за различни неща днес. Ще работя усилено, за да ви притеснявам по-малко. Към нашите Luvies, които винаги ни обичат без задръжки: съжалявам и ви обичам!

Crush също писа по този повод:

Наши фенове, сигурно сте били много изненадани. Това е първият път, в който предавам такива новини, така че съм нервен и напрегнат. Ще се опитам да ви кажа за човека, който се появи в статията! Броят на дните, в които се усмихвам, се повиши заради позитивността и ведростта на този човек и сърцето ми също стана по-здраво!! Беше съвсем скоро, когато потвърдихме бавно и сериозно как се чувстваме и исках да кажа на вас първо, в точното време, но някак статията излезе и аз също съм доста втрещен...Тежи ми на сърцето да мисля за феновете ми, които са били още по-изненадани от внезапните новини и вероятно дори тъжни заради тях. Ще бъда благодарен, ако можете да гледате на нас положително и доброжелателно. Ще се уверя, че ще поема отговорност, и ще покажа на всички, които са ме подкрепяли безрезервно и с любов, моята добра страна! Винаги ще съм благодарен и ви обичам!!!

Източник: Koreaboo

bottom of page