top of page
  • albenacacheva

Joo Won с главна роля в новата комедийна екшън драма на tvN


Актьорът Joo Won се завръща на малкия екран в предстоящия комедиен екшън сериал на tvN.


В петък телевизията обяви, че актьорът ще поеме главната роля в сериала "Stealer", който ще бъде излъчен през първата половина на следващата година. Последната му поява на малкия екран беше в романтичния екшън сериал "Alice" на SBS през 2020 г.


Режисиран от Choi Joon-bae, чиято предишна работа включва мистериозния трилър "Mouse", сериалът в жанра "капер" ще се върти около група държавни служители, които сформират неофициален екип на име "Karma", за да възстановят изчезнали културни ценности.


Joo ще играе ролята на Dae-myung, който е служител в Администрацията за културно наследство. Той е лекомислен и не проявява особен интерес към работата си. Един ден го обвиняват, че има връзка с мистериозен крадец, наречен Skunk, и той се присъединява към "Karma", за да издири крадеца.

"Въпреки че е измислен, сериалът разказва смислена история. Привлече ме начинът, по който сюжетът се развива по един лек, комичен начин", споделя актьорът в мрежата.
"Вълнувам се да видя как ще мога да пресъздам този герой. Планирам да вложа сърцето си в това, за да се насладя на снимките на сериала".

Актьорът, който дебютира с музикалната пиеса "Altar Boyz" през 2006 г., се издига до звездна слава, след като поема главната роля в "Bridal Mask". Оттогава той се снима в много жанрове, включително в хитовия медицински сериал "Good Doctor" от 2013 г., който си спечели римейк в САЩ, и в криминалния филм "Fatal Intuition" от 2013 г.


Наскоро изигра главната роля в екшъна "Carter" на Netflix, който се появи в стрийминг платформата на 5 август.


Източник: The Korea Times

Comments


bottom of page