top of page
  • Team BKNews

Екипът на продукцията на Jo Byeong Gyu с извинение за причинено неудобство по време на снимкиЕкипът на продукцията “History of Losers”, предстоящата драма на Jo Byeong Gyu, пусна извинение за неудобствата, причинени по време на снимки.


На 9 май онлайн потребител, когото ще наречем “А”, заяви, че екипът е паркирал незаконно, причинявайки неудобство на живущите. В поста беше включена снимка на голямо превозно средство, което блокира предната врата на живеещия там и улицата, запазена за пожарни коли.


“А” помолил няколко пъти колата да бъде преместена, но тя продължила да блокира предната врата до късно вечерта. “А” също се оплакал от шума по време на снимки.


Продуцентският екип отговори със следното:

Докато снимахме “History of Losers” на 9 май, причинихме неудобство, което засегна домовете и движението на живеещите. Екипът ни лично се срещна с хората и се извини, както и обясни позицията, в която се намирахме тогава.
Екипът работи усилено, за да намали неудобството на живеещите, но се извиняваме още веднъж, че не обърнахме повече внимание по време на снимките.
Ще се погрижим внимателно по време на снимките да не причиняваме дори най-малко неудобство на живеещите в бъдеще. Изразяваме дълбоката си благодарност на всички за разбирането и се извиняваме още веднъж.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page