top of page
  • bknmoni

Jiyoon от Weeekly временно спира активностите си след влошено здраве

Jiyoon от Weeekly няма да участва в предстоящите промоции на групата заради опасност от влошаване на здравето.

На 1 август Play M Entertainment съобщиха, че Jiyoon ще спре всички активности заради повтарящи се симптоми на тревожност. От агенцията казаха още, че Weeekly ще промотират мини албума си “Play Game: Holiday” като 6-членна група.


Ето и официалното изявление на Play M Entertainment:


Здравейте, това е Play M Entertainment.
Бихме искали да съобщим на феновете за здравето на Shin Jiyoon от Weeekly и бъдещите промоции.
По време на предишни активности Jiyoon е изпитвала периодични симптоми на тревожност и затова тя се грижи внимателно за здравето си, получавайки професионални грижи от медицинско заведение.
Наскоро обаче, докато се е подготвяла за новия албум, Jiyoon отново ни съобщи, че изпитва силни чувства на нервност и тревожност. След дискусии с Jiyoon, нейното семейство и доктора ѝ, искаме да ви съобщим, че Jiyoon ще се нуждае от време, за да се фокусира върху подобряването на здравето си.
Следователно, Jiyoon временно ще спре активностите си, а Weeekly ще продължат с промотирането на албума като шестчленна група.
Молим за разбиране от страна на феновете за това решение. Здравето на нашия изпълнител е наш основен приоритет. Ще направим друго изявление, когато Jiyoon е готова да се върне към активностите си.
Искрено се извиняваме на феновете, които трябваше да се притесняват, след като чуха тази внезапна новина за спиране на промоциите преди завръщане. Молим ви да се въздържате от спекулации или недоразумения относно здравето на Jiyoon.
Нашата агенция ще направи всичко възможно, за да помогне на Jiyoon да се възстанови.
Благодарим Ви.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page