top of page
  • bknmoni

Jiyeon от T-ARA съобщи за предстоящия си брак с професионалния бейзболист Hwang Jae Gyun


На 10 февруари Jiyeon сподели с феновете си ръчно написано писмо и няколко снимки на себе си и бъдещия си съпруг.


"Здравейте, Jiyeon е. Има история, която искам да кажа на феновете си директно, така че събрах смелост да напиша това. Дебютирах в тийнейджърските си години и времето мина така бързо, че вече съм на близо 30 години. След дебюта, когато бях млада и се страхувах от всичко, когато се оттеглих заради безпокойство като тийнейджър, както и на 20 г., когато исках да се откажа, вие винаги ме подкрепяхте мълчаливо и търпеливо.
Благодаря ви, че ме подкрепяхте, за да премина през този дълъг тунел. Може би съм там, където съм днес.
За феновете, които вярват в мен и ме подкрепят, искам първо да кажа на вас, а не на други хора. Имам приятел, който срещнах миналата година чрез познат, и се срещахме с добри чувства.
Обещах да се омъжа през следващата зима с него, който е като подарък в живота ми и който винаги се грижи за мен, винаги ме обича и ме научи какво е щастие. Ще живея красив и щастлив живот с надежден човек, който ме държеше здраво, когато бях нестабилна, и ми даде рамо, на което мога да се подпра.
Притеснена съм, че може би сте изненадани от внезапните новини. Ще дойде денят, в който ще мога да споделя това щастие с вас, така че съм много нервна, докато пиша това писмо. Ще продължа да ви показвам моя добър образ в бъдеще, благодарна за подкрепата и любовта, която вие ми изпращате.
Благодаря. Обичам ви."Източник: Allkpop

Comentários


bottom of page