top of page
  • bknmoni

Jiwoo от KARD: Защо завръщанията са толкова трудни за смесените групи?

Тя сподели защо завръщанията са толкова трудни.

Нека да се върнем назад, когато KARD потвърдиха, че ще направят завръщане през септември 2019 г. с втория си дигитален сингъл “Dumb Litty”. Фенове на групата си спомниха за един от миналите лайв чатове на Jiwoo, където тя споделя причината защо завръщанията им са толкова редки.

Много от тях казват, че те са пуснали “Bomb Bomb” преди 5 месеца и са го промотирали. Jiwoo обаче разкрива, че продуцентите пишат песни за групи, в които членовете са от един и същ пол. Това означава, че много продуценти пишат музика само за женски или за мъжки групи. Ако не, то тогава създават музика, която ще се използва за дуети или за солисти. Тъй като в корейската музика няма много смесени групи, то тогава продуцентите не създават музика за тях. Поради тази причина KARD трябва да пишат песните си.

Групата не може да избира и да взима пример от другите, тъй като тяхната музика няма да е съвместима. Фенове смятат, че поради тази причина BM се е заел да продуцира нови песни за тях. Нека да се надяваме, че все повече продуценти ще вземат пример от него и ще създават музика и за такъв тип група. Това би спомогнало много за дебюта на групи, подобни на KARD. Източник: Koreaboo

Comments


bottom of page