top of page
bknsashka

Jisoo от BLACKPINK: съвети за справяне с тревоги, любими моменти от 2020 и още

Jisoo краси корицата на февруарския брой на списание W Korea. Прочетете какво точно сподели тя за характера си, някои съвети и други интересни неща в интервю за списанието.



На въпрос какво прави в последно време, в интервюто към нейната фотосесия Jisoo сподели, че се съсредоточава с членовете си върху подготовката за концерта на живо „The Show“,

от BLACKPINK, който предстои на 31 януари.

Също така снимам едновременно драмата на JTBC „Snowdrop“, така че съм много заета - добави тя.


За това как прекара рождения си ден на 3 януари, Jisoo сподели:

По случайност нямах никаква работа на рождения си ден. Спах непробудно до късно [смее се]. След като станах, видях многото пожелания за рожден ден, оставени от нашия фен клуб BLINK, и си помислих „О, това е моят рожден ден!“ Благодарение на тях, това беше ден, пълен с благодарности и щастие.


Jisoo беше помолена да сподели кой е най-запомнящият се момент от промоциите на „The Album“ от BLACKPINK, който излезе през октомври 2020 година:

Както знаете, това беше първият ни пълен албум след дебюта ни. Може би затова най-запомнящият се момент за мен все още е моментът, в който започна издаването на албума ни. Мисля, че изпитвах две емоции едновременно. Надявах се, че BLINKs, които са чакали дълго, ще харесат албума толкова, колкото и ние, и също се почувствах тъжна, че не можем да се срещнем на живо с тях.


Интервюиращият коментира как Jisoo изглежда позитивна и добродушна в предаванията си на живо. Jisoo беше попитана дали има някакъв съвет за хората, които се сблъскват с тревоги, страхове или се колебаят.

Когато се появят тревоги и страхове, мисля, че е добър навик да не изпадате прекалено дълбоко в тази емоция и вместо това бързо да преминете към друга мисъл. Винаги ще има ситуации, които не могат да бъдат разрешени лесно, колкото и да се опитвате, така че се надявам да не се двоумите твърде много. Също така, не бива да се упрекваме прекалено много за неща, които не можем лесно да променим по своя воля, и не бива да съжаляваме за неща, които вече са се случили. По-добре е бързо да го оттърсите от главата си и да помислите за следващата стъпка и как може да се превърне в добра ситуация и резултатът също ще бъде по-добър.

По темата за нейната най-голяма сила Jisoo каза:

Не се спирам на миналото или бъдещето. Правя всичко възможно, докато се фокусирам върху всеки един момент, върху настоящето. Изглежда това ме прави силна.

Jisoo беше попитана дали има добър съвет, който е чула от някой друг, или фраза, която харесва.

Има фраза, която ми идва наум веднага, може би защото просто си помислих за силните си страни. Когато бях малка, случайно видях фраза, която баща ми беше записал. ‘Сякаш днес е последен.’ Тогава не го разбирах напълно. Мисля, че може би е било решение да работим усилено и да живеем всеки ден без съжаление. Понякога се сещам за това изречение.


Когато я помолиха да опише щастие, което ѝ се струва близко до съвършенство, Jisoo се засмя, когато каза, че като по-малка, е смятала собственото си щастие за най-велико, но сега се чувства доволна, когато вижда хората около себе си щастливи. Тя също допълни:

В момента, в който много близки хора и аз сме в състояние да бъдем щастливи заедно, смятам, че това ще бъде щастие, което е близо до съвършенство.

След като постигна много значими постижения през 2020 г., издаде първия си пълен албум и много други, бе предложено на Jisoo да сподели как всъщност е прекарала изминалата година.

Дори по време на натоварен график ние обмисляме много във всяко изпълнение за това на какво ще се радват BLINK, докато опитвахме нови неща в различни области. Надявам се, че BLINKs също ще си спомнят как са прекарали една приятна 2020 г., след като са видели по-разнообразните страни на BLACKPINK, произтичащи от тази мисъл и усилия“, каза тя.

Докато приключваше интервюто, Jisoo сподели своето виждане за новата година:

Мисля, че ще бъде натоварена година. Ще се опитвам винаги да поддържам доброто си състояние. Освен това целта ми е да създам много възможности да видя BLINK и тази година, както миналата година.




Източник: Soompi

Comments


bottom of page