top of page
  • albenacacheva

Jin Seon-kyu и Jun Jong-seo ще участват в оригиналния сериал на Tving "Bargain"Jin Seon-kyu и Jun Jong-seo ще играят главни роли в предстоящия оригинален сериал на Tving "Bargain". Местната стрийминг услуга обяви в четвъртък, че предстоящият ѝ сериал ще бъде достъпен през втората половина на годината, но официалната дата на излизане все още не е разкрита.


Базиран върху късометражен филм със същото заглавие на режисьора Lee Chung-hyun от 2015 г., сюжетът на филма се фокусира върху мъж на средна възраст и тийнейджърка, които се намират в стая в мотел и обсъждат цената, която момичето ще поиска от мъжа, за да прави секс с нея, когато внезапно настъпва мощно земетресение.


Jin, който стана известен с хитовите филми "The Outlaws" (2017) и "Extreme Job" (2019), поема втория си проект за драматичен сериал като главен актьор, докато Jun ще направи дебюта си в "Bargain", както и в предстоящия "Money Heist: Korea - Joint Economic Area" на Netflix, който също трябва да излезе по-късно тази година.


Излязлата през 2015 г. версия на късометражния филм "Bargain" печели множество награди, включително наградата за най-добър филм на 15-ия фестивал за късометражни филми Mise-en-scene и специалната награда на журито на 14-ия азиатски международен фестивал за късометражни филми в конкурса за корейска продукция през 2016 г.


Сериалът на Tving ще бъде ръководен от начинаещия режисьор Jeon Woo-sung, който е участвал в заснемането на оригиналния проект и е продуцирал няколко други късометражни филма.

"Броят на епизодите все още не е определен, но сериалът се стреми да съчетае устрема на оригинала с разширена сюжетна линия" - заяви служител на Tving пред The Korea Herald в петък.

Сериалът ще бъде пуснат ексклузивно по Tving по-късно тази година.


Източник: The Korea Herald

Comments


bottom of page