top of page
  • Team BKNews

Jimin от BTS опериран от апендицит + лекува се от COVID-19


На 31 януари Big Hit Music заяви, че Jimin е изпитал внезапна болка в корема и гърлото му е било леко възпалено на предишния ден, затова е отишъл в Спешното, където е диагностициран с остър апендицит и е тестван положително за COVID-19.


Оперирал се е рано сутринта на 31 януари и в момента се възстановява, докато се лекува и от COVID-19.


Big Hit Music също така потвърди, че Jimin не е имал контакт с другите членове на BTS по време на инфекциозния етап от COVID-19:

Бихме искали да ви осигурим следната информация относно сегашното състояние на Jimin.
Jimin изпита внезапна коремна болка и гърлото му беше възпалено на 30 януари следобеда. Той посети Спешното за внимателен преглед и също така си направи ПСР тест. Jimin беше диагностициран с остър апендицит и беше тестван положително за COVID-19. След съвета на доктора си направи операция сутринта на 31 януари, понеделник.
Според медицинския персонал операцията е успешна и в момента Jimin се възстановява след процедурата. Няколко дена ще е на стационарно лечение за COVID-19 във връзка с постоперативните грижи. В момента гърлото му е леко възпалено, но се възстановява бързо и не е имал контакт с другите членове по време на инфекциозния етап.
Главен приоритет на компанията ни е здравето на изпълнителите и ще дадем най-доброто от себе си, за да помогнем на Jimin да се възстанови бързо. Освен това усърдно ще съдействаме на изискванията и насоките на здравните власти.
Благодарим.

Източник: Soompi

bottom of page