top of page
  • Sakura

Jimin от BTS изненада феновете с коледна песен


Jimin сподели новата си песен “Christmas Love”, продуцирана от него, Slow Rabbit и RM, като отправи послание към феновете:

Здравейте, ARMY. Jimin е.
Получихте ли коледния ми подарък? Исках всички да чуете тази песен и съм много, много щастлив, че стана възможно. Тук съм днес, за да ви кажа малко относно причината, поради която споделям такава весела песен през тежки времена. Както можете да видите от текста, песента съдържа емоциите, които съм изпитал по време на един от любимите ми спомени от детството, който е, когато видях за първи път плътния сняг да пада. Мисля, че докато порастваме, наистина започва да ни липсва детството ни. Без значение дали сме в такава ситуация или не, мисля, че помним чистото ни, искрено Аз от миналото и искаме да се върнем в тези дни.
Отговорността, която идва с порастването, тази отговорност кара нашето невинното Аз да порасте и мисля, че това ни кара малко да крием емоциите си. Но вярвам, че все още имаме тези емоции. Така че, дори да ви се струва детинско, защо не изразим тези емоции?
Мисля, че би било хубаво, ако днес е денят, в който това да се случи. Всички вие заслужавате любов. Така че вместо да използвам обичайната дума "криндж", дори и да е малко засрамващо, надявам се, че времето, през което ще можем да се радваме заедно, ще дойде скоро.
Песента е малко слаба в сравнение с грандиозния пост, който написах, но създадох песента, надявайки се, че всички ще бъдете щастливи.
Надявам се, че ще можете да слушате песента и ще се върнете към спомените, които цените.Comments


bottom of page