top of page
  • Team BKNews

Компанията на Ji Chang Wook с извинение заради пушене на закрито

На 26 януари от скорошната драма на Ji Chang Wook “Welcome to Samdalri” пуснаха видео зад кадър, на което се вижда актьор, пушещ електронна цигара в закрита снимачна площадка.


Тъй като в Южна Корея е незаконно да пушиш или използваш вейп на публични места освен на определените за това, кадрите предизвикаха скандал и екипът на сериала незабавно ги изтри от видеото.


На 11 февруари компанията на актьора Spring Company пусна следното изявление:

Бихме искали да се извиним на всички, които са се почувствали некомфортно от действията зад кадър на Ji Chang Wook, част от съдържанието от драмата му, което беше пуснато на 26 януари. Съдържанието зад кадър включваше момент, в който актьорът Ji Chang Wook пушеше електронна цигара на закрито. Кадърът накара тези, на които им се е сторило неуместно, да се почувстват некомфортно.
Ji Chang Wook също осъзнава, че поведението му е било неуместно, и се разкайва, че е разочаровал много хора. Още веднъж се извиняваме дълбоко на изгледалите съдържанието, както и на персонала на снимачната площадка и на зрителите, дали любовта си на драмата.
Предвид този инцидент ще се погрижим специално, за да няма подобно неуместно поведение в бъдеще. Още веднъж: искрено се извиняваме, че с този инцидент предизвикахме тревога на много хора. Благодарим, че прочетохте това дълго изявление.

Източник: Сумпи


Komentáře


bottom of page