top of page
  • Team BKNews

Ji Chang Wook и Shin Hye Sun потвърдиха участието си в нова романтична драма


На 19 юни JTBC потвърдиха, че двамата актьори ще изиграят главните роли в предстоящата драма “Welcome to Samdalri” от режисьора на “When the Camellia Blooms” Cha Young Hoon.


Ji Chang Wook ще изиграе Jo Yong Pil - мъж, който през целия си живот е бил в родния си град на остров Jeju, за да защити жителите му.


След като загубва майка си, работила като haenyeo - жена плувец, която изкарва прехраната си от събирането на морски обитатели - заради грешна прогноза, Jo Yong Pil решава да стане синоптик и да защити по-възрастните. Но страстта му и отказът му да остави грешната информация му печели репутацията на инатлив човек, който не се страхува да спори с шефа си.


Shin Hye Sun ще изиграе Jo Sam Dal, отраснала с Jo Yong Pil като негов приятел от детството. За разлика от него, тя е решила да се измъкне от малкия си град и да се премести в Сеул.


След години работа като асистент в модната фотография, Jo Sam Dal, която сменя името си на Jo Eun Hye, най-накрая преуспява. Но когато всичко се разпада за един миг, тя се завръща в Samdalri, където хората я познават още като Sam Dal.


Въпреки че заради инцидент, който ги е разделил, Jo Yong Pil и Jo Sam Dal са изгубили контакт помежду си, когато Sam Dal се завръща в Samdalri, дългата им привързаност един към друг се появява отново.


Драмата е планирана за втората половина на 2023 г.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page