top of page
  • bknsashka

Jessica Jung отвори свой ресторант


Много хора проявиха интерес към новооткрития ресторант "Clareau" на Jessica Jung в Cheongdam-dong и вече разбираме защо!


След напускането на групата Girls' Generation Jessica стартира собствена модна марка и дори написа роман. Сега тя най-накрая е собственик на ресторант.


Съобщава се, че ресторантът, наречен “Clareau”, е отворил врати на 20-ти миналия месец. Също така бе разкрито, че Jessica и приятелят ѝ Taylor Kwon управляват съвместно този ресторантьорски бизнес.


До ресторанта се достига през главното фоайе на магазина за дрехи и според посетители:

Интериорът е с изчистен дизайн, който разкрива кухнята през голям стъклен прозорец. Санитарното помещение е украсено с цветни тапети по вкуса на Jessica.


Като голям ценител на виното, Jessica разполага с отворена винарска изба и полилей от стъклени чаши за вино.



Предлагат се частни помещания, в които могат да се настанят максимум 6 души. Всяка стая има различна концепция. Това е „червената стая“:



 

Цената на ястията също бе разкрита от гости, които смятат, че ценовият диапазон е оправдан, като се има предвид, че ресторантът се намира в Cheongdam-dong, район Gangnam-gu в Seoul. Предястията варират от 10 000 KRW (~ 8,99 $) до 20 000 KRW (~ 17,97 $), а основните ястия от 30 000 KRW (~ 26,96 $) до 60 000 KRW (~ 53,92 $).






В семплото и елегантно меню е обяснено и значението на името "Clareau": светъл, дързък и весел.


 

Jessica продължава активно да поддържа почитателите си информирани чрез социалните мрежи и YouTube. Тя също бе опоменала за отварянето на ресторанта в YouTube канала си. Във видео тя отговаря на въпроси на различни тематики. Един от въпросите гласеше:

Бихте ли предпочели да не спите и пак да се чувствате добре, или да не напълнявате дори когато ядете много?


И тя избра да не напълнява, обяснявайки:

Напоследък напълнявам повече от обикновено заради дегустацията на храната в ресторанта. Точно затова съм на диета.



Източници: Allkpop, Koreaboo

bottom of page