top of page
  • bknmoni

Jessi с перфектен отговор за хейтърите

Актуализирано: 2.01.2023 г.

Ако нямате нищо добро за казване, по-добре не говорете…

Соло певицата и рапър Jessi винаги е непримирима към неправдата. За съжаление, мнозина използват това срещу нея. Постоянно я атакуват не само заради безгрижното ѝ отношение, но и заради външния ѝ вид. В последния си Инстаграм лайв чат, докато Jessi промотира новия си сингъл “What Type of X,” тя забелязва много хейт коментари. Вместо да ги игнорира, тя отговори на тях.

Винаги имате да кажете нещо лошо за мен, но ако не ме харесвате, можете да излезете от Инстаграма ми, моля Ви.

Jessi сподели още, че се опитва да бъде позитивна въпреки цялата негативност върху нея. Тя знае през какви трудности е трябвало да мине, за да бъде това, което е днес.


Аз съм много позитивен човек и обичам всички. Нямам време за негативност в живота ми. Работя усърдно още от 14-годишна, без помощ от родителите ми. Аз съм просто себе си, окей? Спрете да казвате, че се опитвам да бъда нещо, което не съм.

В последните години тя получава коментари, които обвиняват Jessi в" "blackfishing" - нормален процес, извършван от бели хора, които искат да изглеждат като от африкански произход. Jessi забелязва, че тези коментари се увеличават, когато боядисва косата си в червено за нова концепция. Обвиняват я още, че "иска да бъде бяла", когато боядисва косата си в русо. Относно такива коментари, тя отвръща с:

Ако не ме харесвате, не ме гледайте. Не ме интересува.

Jessi е на мнение, че хората се опитват да намерят всеки път причина, за да не харесват някого. Ние се познаваме по-добре от всеки друг. Jessi знае какво е нужно, за да бъде това, което е в момента. Тя споделя, че близките много ѝ помагат, особено в трудни моменти.

Работя много и правя всичко това с любов. Всичко е с любов и го правя за феновете ми, за семейството ми.

Jessi, която постоянно снима музикални видеа и промотира, споделя, че се чувства изморена. Тя казва, че не е могла да си почине заради натоварения график.

Работих наистина много. Никой, освен Psy оппа, не успя да ми каже нещо, защото работата беше много. Не можех да спя достатъчно. Когато всички спят, аз работех. Така че няма какво лошо да кажете за мен, освен ако не ви харесва начина, по който говоря, или как изглеждам, но това е просто Вашето мнение, окей?

Jessi съобщи, че ако хейтът продължава, ще предприеме действия и ще докладва коментарите. Това не е първият път, в който тя отговаря на такива коментари. Преди това е отговаряла на груби забележки относно пластичната си операция.


Ако нямате нищо хубаво за казване, просто не говорете..

След като приключи с обсъждането на тези коментари, Jessi приключи лайв чата и благодари на всички, които продължават да я подкрепят и стоят зад нея.

Ако ме харесвате, харесвайте ме. Ако не, не го правете. Моля Ви, подкрепяйте ме. Ако не искате, не ме подкрепяйте. Аз съм много щастлива там, където съм. Обичам феновете си до болка и всичко, което правя, е за тях.

Източник: Koreaboo

Comments


bottom of page