top of page
  • bknmoni

Jessi за мнението на майка ѝ за Kim Jong Kook + работата ѝ с PSY


Jessi развълнува майката на Kim Jong Kook с участието си в “My Ugly Duckling”!


На 21 март Jessi направи завръщане в предаването като специален водещ. Последният път, когато тя участва, майката на Jong Kook не скри от публиката колко е изненадана от певицата. Освен това тя сподели, че я обича като собствена снаха.


Веднага щом се появи, Shin Dong Yup подразни майката на Jong Kook, която видимо беше изненадана от певицата.


Шоуто също напомни на всички, че в миналото участие на Jessi тя беше избрала Kim Jong Kook като човек, за когото би искала да се омъжи, ако съди по външния вид и може да избира.

Но мислите ли, че ако си имаме бебе, ще е красиво?


Seo Jang Hoon попита след това Jessi дали майка ѝ е давала съвети какъв мъж да избере.

Когато говоря с майка ми по телефона, тя винаги ми казва: 'Jessi, справяш се добре. Бъди винаги смирена и се грижи за [Yoo] Jae Suk.’ Тя постоянно ми говори за него.
Но мисля, че майка ми харесва и [Kim] Jong Kook.

Jessi продължи също:

Аз ѝ казвам: 'Мамо! Това е просто телевизия!'. Но тя винаги ми говори, сякаш го познава и знае, че е добър човек.
Майка ми иска да се омъжа за добър човек. Тя не познава лично Jong Kook и никога не се е срещала с него. Така че мнението ѝ е базирано само на това, което вижда по телевизията. Той ѝ е направил голямо впечатление.

Певицата говори също и за работата си с PSY, под чието управление сега е агенцията P NATION, и за новата си песен “What Type of X.” Seo Jang Hoon я попита дали песента “What Type of X” е успяла да надмине предишния ѝ хит “NUNU NANA”, а Jessi отговори:

Как мога да знам? Трябва да видим как ще вървят нещата. Но PSY смята, че новата песен е по-добра...Той наистина я харесва.

Jessi се пошегува в миналия епизод, че PSY я е подлудил, докато работели заедно върху “NUNU NANA”. Shin Dong Yup я попита дали и този път е било щуро при тях. Тя отново на шега отговори:

Честно казано, в момента също полудявам. Без значение колко се боря с него, аз губя. Караме се доста, но защото сме честни хора, не задържаме лоши чувства и не се обиждаме от мнението на другия. Сега, след като сме възрастни хора, споренето е уморително.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page