top of page
  • Team BKNews

Jay B с извинение относно голите постери, показани по време на живо излъчване


Jay B от GOT7 наскоро излъчваше на живо от Инстаграм. По време на излъчването на стената зад него се виждаха голи снимки на жени. Феновете бързо забелязаха и изразиха притеснението си, че може непълнолетни също да гледат това. Самият Jay B обаче е пълнолетен, който получава вдъхновение от различни форми на изкуството.


В първото стори по въпроса, което изпълнителят пусна, той само пише, че се извинява искрено. Второто гласи:

Първо бих искал да се извиня, че изведнъж съм притеснил тези, които ме гледат. Това са снимки от един от изпълнителите, които харесвам, но бях небрежен и ги показах в платформа, в която би могло да има хора на различна възраст. В бъдеще ще внимавам относно тези аспекти и ще се уверя, че няма да има никакви проблеми, на които да гледате неодобрително. Съжалявам.

Компанията му H1GHR MUSIC също пусна изявление:

Първо, искрено съжаляваме, че предизвикахме тревога сред феновете. Феновете вече са наясно, че JAY B е имал собствена изложба на снимки и приема снимките на нивото на професионален фотограф. Освен че има интерес в музиката, той изрази такъв и към изкуството и фотографията и показа таланта си в различни области на изкуството.
JAY B получава вдъхновение от снимките с различни настроения и тонове и конкретно тези снимки, показани по време на живото излъчване, са работа на моден фотограф, който също е работил с известни корейски изпълнители.
Въпреки това самият изпълнител и H1GHR MUSIC искрено се извиняваме на феновете и публиката, че небрежно показахме някои от тези снимки в излъчване, в което участват хора от различни възрасти.
В бъдеще JAY B и H1GHR MUSIC ще внимаваме повече и ще върнем подкрепата на феновете.

Източник: Soompi, Koreaboo

bottom of page