top of page
  • Team BKNews

Японец похарчи хиляди, за да стане куче


Хората често стигат до крайности в опит да живеят мечтания живот. Често това включва успехи като нова работа или за феновете - да виждат идолите си.


Мъж в Япония също живее най-добрия си живот, след като постига голямата си цел...да стане куче.


Toco, който не разкрива лични подробности като истинското си име или години, започва кучешкото си преживяване в началото на 2022 г. Той си поръчва модел и компанията за скулптура Zeppet, за да създаде реалистичен костюм на породата коли.

40 дена и 2 млн. йени по-късно костюмът му е готов и Toco започва да тренира поведението си на истинско куче, което документира в канала си в YouTube.

Според Toco да стане животно е детската му мечта и той се наслаждава да прави нещата, които "само кучета могат да правят".

Въпреки че е постигнал мечтата си, Toco още се притеснява какво мислят останалите:

Рядко казвам на приятелите си, защото се страхувам, че ще помислят, че съм странен. Приятелите ми и семейството ми изглеждат много изненадани да научат, че съм станал животно.

Концепцията на обличане в животински костюм не е нова: въпреки че е малко по-различно от това, което Toco прави, furries (косматковците), или иначе казано хората, които обичат да се обличат в костюми на антропоморфизирани животни или други митологични създания, вече се срещат често.


Всяка година има няколко конвенции, на които косматковците се събират, за да се срещнат.


Макар че някои намират живота на Toco за странен, той открива подкрепа в онлайн общността си.

Източник: Koreaboo

Comments


bottom of page