top of page
  • bknmoni

Jang Won Young и Kim Min Ju от IZ*ONE говорят за личния си растеж, отношенията си с членовете и още


Kim Min Ju и Jang Won Young от IZ*ONE бяха избрани за корицата на списание ELLE Korea!


В придружаващо интервю към фотосесията Kim Min Ju сподели:

“Аз станах на 21 години тази година и несъзнателно станах по-сериозна в тези 2 години, откакто дебютирах с IZ*ONE. Сблъсках се с различни предизвикателства, докато промотирах, като правех изпълнения на големи сцени като Gocheok Sky Dome или като водещ на MBC ‘Music Core‘. Преодолях ги като си мислех: ‘Най-малкото, аз няма да загубя себе си.’ Чувствах облекчение за това постижение, все едно избирам правилен отговор в състезание. В бъдеще също не искам да губя тази упоритост и страст.”

Не само че Jang Won Young е най-младия член на IZ*ONE, но и тя е най-младия модел за корица на списание ELLE Korea. По отношение на това тя коментира

“Не знам заради моята личност ли, но никога не съм се чувствала притисната от думата 'най-млад'. Аз се чувствам даже по-горда. Да мога да документирам моята младост, е също изключително смислено и нещо, за което трябва да съм благодарна.”

Jang Won Young продължи да говори за членовете, казвайки:

“Това е мястото, където искам да съм най-младата завинаги. Харесвам да се чувствам обичана. Членовете се опитват да ме разберат все повече, като гледат в миналото за определени неща. Като най-малка, и аз имам моменти, когато трябва да ги следвам. Очевидно е, че трябва да бъдем внимателни една към друга и да правим компромиси, както досега".


Във февруарския брой на списанието ще може да видите цялата фотосесия и интервю на тези прекрасни млади момичета!


Източник: Soompi

Comments


bottom of page