top of page
  • Team BKNews

Jang Nara сключи брак; компанията ѝ сподели невероятни снимки от церемонията


На 26 юни се състоя сватбата на Jang Nara в тесен кръг със семейството и познати в Bonelli Garden, Сеул. Близкият приятел на Jang Nara Park Kyung Lim беше водещ на събитието. Компанията ѝ Lawon Munhwa сподели снимки от сватбата ѝ - такава на нея с красива рокля, както и снимка на нея с баща ѝ - актьора Joo Ho Sung - вървящи към олтара.


На сватбата Jung Yong Hwa от CNBLUE, с когото тя участваше в “Sell Your Haunted House”, изпълни “Love Light”, за да поздрави двойката:

Обещах ѝ да пея на сватбата, ако се омъжи.

По молба на Park Kyung Lim Lee Sang Yoon и Jung Yong Hwa поздравиха Jang Nara пред публиката по време на церемонията.

Jung Tae Woo и братът на Jang Nara я поздравиха в Инстаграм. В сторитата си Jang Sung Won постна снимка на двойката с надписа:

Искам да покажа на всички лицата на красивата двойка, но за да защитя младоженеца...



След като сватбата свърши, Jang Nara сподели:

Много ви благодаря, че ме поздравихте с любовта си. За да се отплатя за любовта и подкрепата, ще живея щастливо като страхотна съпруга вкъщи и искрена актриса на работа.

Представител на Lawon Munhwa сподели:

Jang Nara щастливо приключи сватбената си церемония сред подкрепата и поздравленията на много хора. Още веднъж молим за разбиране, че не беше възможно да снимаме сватбата поради съобразителност към младоженеца, който не е популярна личност, и заради разпространението на COVID-19. Моля, изпратете много подкрепа на Jang Nara, която продължава с втората глава от живота си.

Източник: Soompi

bottom of page