top of page
  • Sakura

Jang Nara и Jung Yong Hwa от CNBLUE с потвърдени роли в нова драма


Двамата актьори ще участват в “Daebak Real Estate” - предстояща драма от KBS, която ще се излъчва в сряда и четвъртък. В нея се разказва за брокери, които гонят духове и зли същества от имоти, на които са починали хора.


Сценаристи са Ha Soo Jin, Lee Young Hwa и Jung Yeon Seo, а режисьор е Park Jin Suk (“School 2017,” “Naked Fireman,” “The Tale of the Bookworm”).


Jang Nara е избрана за ролята на Hong Ji Ah, шеф на Daebak Real Estate и екзорсист. С външността и разума си, тя изглежда перфектно отвън, но всъщност е човек, който бързо се пали, и е наследила способностите за екзорсизъм от майка си.


Jung Yong Hwa е избран за ролята на Oh In Bum - измамник, който се преструва на екзорсист, възползва се от хора, които вярват в духове, за да изкарва пари, въпреки че той самият не вярва в съществуването на такива. Той мисли бързо, наблюдателен е и това го прави перфектния измамник.


Източник от драмата заяви:

“Daebak Real Estate’ е уникална драма за екзорсизъм и за алчността и конфликтите, които възникват, когато хората се състезават за недвижими имоти. Моля, очаквайте вълнуващата човешка драма, която ще премахне стреса и раздразнението от изминалата година.

Продукцията се очаква да се излъчи през първата половина на 2021 година.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page