top of page
  • Team BKNews

Jackson Wang и марката му: струваше ли си модната линия на k-pop звездата 3-годишното чакане?


Той вече е работил с Армани, Фенди и Адидас, сега беше време родената в Хонг Конг суперзвезда Jackson Wang да сложи музиката на пауза и да пусне модна марка, предлагайки маркови анцузи, качулки и връхни дрехи, вариращи от достъпните 54 до 224 долара. Всички дрехи се предлагат в страхотни цветове.


Идолът, част от групата Got7, работи непрекъснато, за да си създаде име извън K-pop индустрията. Освен че е рекламно лице на много марки, включително Cartier, той създаде собствена агенция в родния си град, наречена Team Wang през 2017 г., където пусна първия си самостоятелен сингъл Papillon. Jackson Wang създаде още седем сингъла и първия си пълен албум „Mirrors“, така че кога ли ще забави темпото?


На 18 юли той даде глобален старт на луксозната си марка за улично облекло и дрехи за лайфстайл Team Wang Design, като Jackson е основател, креативен директор и дизайнер. Марката разкри първата си колекция, наречена The Original, в своя поп-ъп магазин в Шанхай.


Jackson обяви старта с публикация в Instagram, като заяви, че на марката са били необходими три години, за да бъде създадена - планиране, стратегизиране, изграждане и изпълнение на най-доброто от дизайнерския отдел. Той е трябвало да жонглира със своята изискваща K-pop кариера и нуждите на собствения си бизнес, отлагайки пускането на марката.

През 2017 г. Got7 издадоха „Flight Log: Arrival“, третия албум от трилогията Flight Log, който оглави класацията със световни албуми на Billboard; техния седми “EP 7 for 7”, плюс два сингъла в Япония. Jackson трябваше да спре промоционалните си дейности в Япония през това време, включително турнето на групата поради здравословни проблеми и проблеми с графиците.


Натовареният му график не спря през 2018 г., когато групата пусна най-успешната си песен Look от албума „Eyes On You“ и стартира световно турне, разпродавайки билети за шоуто в Америка, Европа и Азия. По-късно през годината групата издава третия си студиен албум „Present: You“, който изисква повече работа по промотирането. През 2019 г. Got7 бяха заети със световното си турне Keep Spinning, като имаха две завръщания за една година. Тази година групата пусна „Dye“ с водещия си сингъл "Not By The Moon", който е най-добре продаваният им албум до момента.


Между това да управлява времето си между ангажиментите си в Китай, Южна Корея и Америка и да има, както групова, така и солова кариера, е невероятно, че Wang успя да състави Team Wang и да изглежда стилно, докато го прави.

Източник: SCMP


Работила по статията: Нина Кирилова

bottom of page