top of page
  • Team BKNews

Компанията на J-Hope от BTS с изявление относно влизането му в казармата


На 1 април BIGHIT MUSIC официално съобщиха, че J-Hope ще влезе в казармата като войник на активна служба:

Благодарим на всички фенове за неспиращата подкрепа към BTS и бихме искали да ви съобщим за предстоящото влизане на J-Hope в армията.
J-Hope ще изпълни необходимото време с армията, като влезе в казармата. Молим, отбележете, че няма да има официално събитие в деня на влизането му.
Церемонията по влизане е време, което се наблюдава само от военния персонал и семействата. За да предотвратим всякакви проблеми, които могат да възникнат от тълпене, феновете са съветвани да се въздържат от посещение на мястото. Вместо това ви молим да пазите топлите си думи на подкрепа в сърцето си.
Също така ви съветваме да не бъдете повлияни от закупуване на неоторизирани обиколки или продуктови пакети, които незаконно използват IP-то на изпълнителя. Нашата компания ще предприеме необходимите действия срещу всякакви опити за търговска дейност с неразрешено използване на такова IP.
Молим за вашата продължителна любов и подкрепа за J-Hope, докато той завърши военната си служба и се върне. Нашата компания също ще се стреми да осигури цялата подкрепа, от която се нуждае през това време.
Благодарим.

Източник: Soompi

bottom of page