top of page
  • Team BKNews

Режисьорът на видеото на IVE разкрива, че Jang Won Young е била в спешното след инцидент


Повече от три месеца след пускането на музикалното видео на песента “I AM” Son Seung Hee - режисьорът на клипа - разкри, че е била впечатлена и трогната от професионализма на Jang Won Young, след като певицата наранила ръката си по време на снимките.

Докато гостуваше в радиошоуто “GOT7’s Youngjae’s Close Friend”, Son Seung Hee разкри за първи път, че Jang Won Young е била в спешното, след като се наранила по време на снимките за клипа:

Никога не съм говорила за това преди, но всъщност Won Young нарани ръката си, докато танцуваше на снимачната площадка. Трябваше да ѝ направят седем шева. Никога преди не съм била толкова шокирана по време на снимки.
Оставаха ни около две сцени за снимане и предположих, че тя няма да може да ги заснеме, тъй като се нарани. Но дори след като отиде в спешното и ѝ правиха шевове два дена подред, тя се върна веднага и изпълни сцените, които ни останаха.
Това, което сметнах за много готино и достойно за възхищение, е, че никога не показа, че я боли, защото ако аз бях на нейната възраст, мисля, че щеше да е много очевидно. Ако гледате музикалното видео, ще видите, че хореографията на “I AM” изисква пълно разтягане на ръцете, и по много.
Когато наблюдавах танцуването на снимачната площадка по време на снимките, изглеждаше толкова болезнено, че моята ръка ме заболя, докато я гледах. Хореографията е силна сама по себе си, но сърцето ме заболя да я гледам как я изпълнява, след като са ѝ направили шевове. Но докато камерите снимаха, тя беше такъв професионалист и въобще не го показа. Дори след като заснехме сцените с танците, тя внимателно наблюдаваше собственото си изпълнение и засне отново частите, които трябваше да бъдат заснети отново.
Мисля, че запомних най-много това след снимките. Много от кадрите, за които хората казаха, че са особено готини, са тези, които дори не биха били във видеото, ако Won Young не беше издържала снимките, след като се нарани.

Източник: Soompi




bottom of page