top of page
  • Team BKNews

IU и Lee Jong Suk с трогателни писма след новините за връзката им


След като връзката им беше потвърдена на 31 декември, двете звезди използваха фен кафенетата си, за да напишат писма.


Писмото на IU гласи:

Здравейте, UAENA (фен клубът на IU)!
Спите ли по това време? Чудейки се къде сте прекарали края на 2022 г. и дали сте имали малко объркващ последен ден от годината заради мен, днес дойдох да отправя поздрава си за новата година заедно с благодарността ми и съжалението ми.
Тези, които са видели статиите, сигурно знаят, но в момента съм във връзка. Мисля, че нашите UAENA, които винаги се притесняват за мен и са любопитни как се справям, сигурно са били много изненадани, така че съм доста внимателна за това, но да...това стана!
Дълго време той ми беше колега и изграждаме положителни чувства, докато разчитаме един на друг.
Той е надежден и сладък човек, който ме е подкрепял дълго време, винаги ми е казвал, че съм страхотна, и искрено ме е окуражавал.
Тъй като UAENA винаги ме наблюдават отблизо, мисля, че сигурно усещате, че съм в период, в който чувствам емоционален комфорт и се справям добре. Заедно с това, мисля, че една от причините, поради която гордостта ми и страстта ми към работата нараства напоследък, е, че имам добър приятел, който дълго време ми прави комплименти.
След като всички сте разбрали сега, ще се срещаме тихо и красиво, за да не ви притесняваме...!
Извинете, че ви изненадвам, но също съжалявам и съм благодарна на UAENA, които първи ме поздравиха и попитаха как съм.
Дори не пиша много, но трябва да съм мислила доста за всяка дума, докато съм писала, когато новата година вече е дошла. Започнах да пиша през 2022 г., но вече е 2023 г.
Честита Нова година на всички. През 2022 г., която вече стана миналата, бях толкова щастлива да ви срещна за пръв път от известно време и да ви видя отблизо. Никога няма да забравя тези изключително радостни моменти.
Искрено ви благодаря, че се забавлявахте с мен и бяхте толкова близки с мен за поредна година! И тази година ще тичам напред, без да бъда мързелива! Ще се справя добре.
Честита Нова година отново, UAENA. Когато се събудите от дълбокия си сън, ще бъде нова година. Спете добре. Обичам ви.

Ето и писмото на Lee Jong Suk:

Здравейте, Lee Jong Suk е.
Не успях да споделя отделно благодарствено съобщение към феновете, след като получих голяма награда, така че със закъснение споделям това писмо.
Пиша тук за първи път от известно време....
Толкова съжалявам, че ви изненадвам на края на годината.
Благодаря на феновете, които крещяха и ме подкрепяха на Drama Awards, така че да не губя увереността си.
Това, което наистина исках да кажа на всички ви, е, че съм толкова благодарен на феновете, изпращали непрестанна любов и подкрепа на човек, който все още не е идеален и е още срамежлив, въпреки че е станал по-възрастен.
Забравих тези важни думи, защото ставах все по-нервен, докато говорех. Съжалявам и още веднъж ви благодаря.
Сигурно сте били наистина изненадани, след като сте видели статиите вчера...
За този приятел от статиите днес...За първи път се запознахме, когато бях в средата на 20-те си години, и беше по-голяма от любов на малко кученце, но имах съжаления, тъй като не можеше да бъде осъществена.
Бяхме приятели дълго време и сега стана така.
Ъмм...исках да обясня това добре...
Как да го кажа? Дори когато работех усилено, живеейки по собствен начин, тя беше странно съществуване, което винаги заемаше ъгълче в сърцето ми. Мисля, че феновете ми ще разберат, ако кажа, че беше като Kang Dan I (персонаж в “Romance is a Bonus Book”) за мен. Тя е страхотен човек, който ми помага по пътя и с притесненията от живота като приятел, някого, на когото мога да разчитам, по-млада е, но понякога е като по-възрастна, и е като пораснал възрастен, но също някого, когото искам да защитя.
Сега тя ме кара да искам да бъда по-добър човек.
Трябва да я представя добре, но и на мен ми е за първи път, така че съм притеснен, че феновете може да са наистина изненадани и може би малко разстроени.
Надявам се да гледате на нас с топлина.
Бях много благодарен за любовта и подкрепата, които изпратихте през тази година, в която се случи толкова много, и толкова се радвах, че успяхме да се срещнем отново. Честита Нова година, винаги ще ви обичам.

Източник: Soompi

1 Comment


Kumiho
Kumiho
Jan 01, 2023

Ето това е новина! Браво, нека ги подкрепят, че от "истински фенове", само страдат популярните!

Like
bottom of page