top of page
  • Sakura

IU за вдъхновението си зад песента “Celebrity”“Celebrity” на IU излезе днес и лесно запомнящата се и успокояваща мелодия привлече феновете отново, но текста на песента, който е смислен, още повече ги впечатли.За песента IU сподели, че е вдъхновена от нейна приятелка. IU разкри, че често привличала вниманието с еклектичния си стил на обличане и вкусове, различни таланти и срамежлива натура. Другите обаче я приемали за странна.


IU обичаше приятелката си още повече заради всички тези „странности“, тъй като я правеше повече, но приятелката живееше под наблюдение и омраза. Тя написа текстовете въз основа на това, което искаше да каже на приятеля, и скоро разцъфна, в пълноценна песен.


Заради това, IU я обичала още повече, тъй като всички тези „странности“ я правели повече такава, каквато е, но приятелката й живяла под постоянна омраза и наблюдение. Така се ражда и песента, въз основа на това, което IU е искала да й каже.IU споделя още, че има чувството, че много хора ще се видят в песента, тъй като всеки стига до момент, в който поне веднъж се е чувствал като различен в живота си. Тя иска да каже на тези хора, които са родени по този начин, че не са “хора, които идват от звездите“ (често използвано за описване на странни хора), а са “самите звезди“.Още преди песента да излезе, IU развълнува феновете с тийзър снимката, която след това беше обработена от почитателите по изключително креативни начини:

bottom of page