top of page
  • bknsashka

Irene от Red Velvet с извинително писмо до феновете си

Актуализирано: 25.12.2022 г.


Irene от Red Velvet публикува писмо до почитателите си, в което се извини още веднъж след скандала около обвиненията за грубото си отношение към стилистката си през октомври миналата година.


На 15 януари тя публикува следното писмо чрез фен общността LYSN:

Валя много сняг и застудя навън, добре ли се справяте? Късно е, но се чувствам нервна да поздравя всички ви чрез публикация.
Първо, искам да се извиня, че причиних толкова много болка и неудобство на мнозина заради моите несъвършенства.
Започнах живота си като трейни през 2009 г., на 19-годишна възраст, и заставането пред всички вас като Irene от Red Velvet досега беше всичко в живота ми. С наближаването на възраст, която може да се разглежда и като млада, и като зряла, живеейки в малкото общество, известно като света на развлеченията, исках да направя най-доброто що се отнася до работата ми и мислех да постигна това като най-важната задача, която ми беше дадена. Мислех, че се разбирам добре с хората около мен по свой начин, така че не знаех, че методите ми на комуникация или израженията ми могат да се превърнат в проблем, а просто си мислех, че всеки има различни начини на общуване.
Поради случилото се, получих много тревоги и забележки, както от хората около мен, така и от обществеността, и чрез това спечелих време да размишлявам тихо върху себе си. Също така разбрах, че около мен има хора, които ме ценят, дори и да е незаслужено, включително моите членове, фенове и персонал, осъзнах и че бях в състояние да промотирам без никакви проблеми, заради начина, по който те се грижат за мен.
Точно както човек не може да върне времето назад, аз също работя усилено, за да не се върна към предишния си начин. Осъзнах тежестта на думите и действията си и ще се опитам да стана по-зрял човек. Освен че показвам добрата си страна като лидер на Red Velvet и певица, ще работя усърдно и като човека Bae Joo Hyun, за да не ви разочаровам.
Надявам се, че вече няма да има някой, който да бъде критикуван заради случилото се поради моите несъвършенства. Въпреки че е късно, Честита Нова година!


Източник: Soompi

1 Comment


Lirose Park
Lirose Park
Jan 15, 2021

Истински лидер!😭❤️✨

Like
bottom of page