top of page
  • bknsashka

KBS обявиха, че ще пуснат нова к-драма на мястото на “Dear. M”По-рано този месец бе съобщено, че премиерата на новата драма “Dear. M” е отложена за неопределено време поради обвиненията в тормоз на актрисата Park Hye Su. Предаването трябваше да започне излъчването си в края на февруари. Въпреки че агенцията на актрисата отрече обвиненията, веднага след изсипалата се публична критика, каналът реши да позабави премиерата и да промени графика си.KBS сега съобщи, че са решили да излъчат на мястото на “Dear. M” новата си драма “Imitation”, която е базирана на уебтун със същото име. Човек от индустрията говори пред Ilgan Sports и обясни причините за решението:

Решихме, че сега е неуместно да излъчваме “Dear. M” по KBS 2TV. Затова решихме да я заместим за няколко седмици с пускането на “Imitation”. Премиерата бе планирана за май, но феновете ще се запознаят с нея по-рано от планираното.


Акторският състав беше обявен миналият октомври и включваше някои големи имена. Заедно с Jeong Ji So и Park Ji Yeon, в сериала ще участват и някои големи имена от света на к-попа, включително Lee Jun Young от U-Kiss, Yunho от ATEEZ и Chani в главните роли. Ще има изяви и от Jongho, San и Seonghwa от ATEEZ, заедно с Hwiyoung от SF9.


Източник: Koreaboo

bottom of page