top of page
  • Sakura

Im Seulong от 2AM получи глоба във връзка с пътния инцидент с пешеходец


На 18 януари източници от правната професия разкриха, че Im Seulong е получил присъда като обобщена заповед от Западния окръжен съд в Сеул глоба да изплати 7 милиона вона. Под обобщена заповед се има предвид решение на съда, взето след преглед на документи и без официален процес. Ако Im Seulong поиска да обжалва глобата, може да поиска официален процес в рамките на седмица, след като е получил заповедта.


През август миналата година Im Seulong е карал превозното си средство през нощта при дъжд, когато е станал част от пътен инцидент, в който блъснал мъж, пресичащ пътя, въпреки че сигналът за него бил червен. Мъжът бил закаран в болница, но починал кратко след това заради раните си.


Im Seulong беше разследван и беше установено, че не е карал под влияния. По-късно същия месец случаят беше препратен към прокуратурата с препоръка за повдигане на обвинение за нарушаване на Закона за особените дела относно уреждането на пътнотранспортни произшествия.


След като разгледа фактори като факта, че Im Seulong е постигнал споразумение със семейството на починалия, прокуратурата е издала обобщен обвинителен акт по обвинението в нарушаване на Закона за особените дела относно уреждането на пътнотранспортни произшествия.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page