top of page
  • bknsashka

Финалният състав на Kingdom е обявен

Актуализирано: 29.01.2021 г.

ATEEZ, Stray Kids, The Boyz, iKON, BTOB и SF9 са групите, които ще се пресъединят към риалити шоуто на Mnet - 'Kingdom' тази пролет.


Последващото шоу към миналогодишното риалити на Mnet „Road to Kingdom“ и мъжката версия на Queendom (2019), Kingdom придоби своята завършеност!

В споменатата програма за оцеляване ще видим мъжки идоли, бореейки се за "трона", като представят различни изпълнения.


По време на съвместно изпълнение на MAMA 2020 между групи от 4-то поколение беше загатнато, че ще има продължение на 'Road to Kingdom' с думите "Очаквайте скоро", и именно Stray Kids, ATEEZ и победителите от 'Road to Kingdom', The Boyz, бяха първите потвърдени участници.
BTOB и SF9 са другите потвърдени групи в риалитито.


Според първата информация, предоставена от SPOTV NEWS, SF9 се намираха в заключителни преговори за присъединяването си към предаването. На 29 януари агенцията на SF9 - FNC Entertainment и Mnet официално се споразумяха и участието на групата е потвърдено.


BTOB, които първоначално отказаха предложението, в последствие приеха. Те ще се присъединят като BTOB 4U (Eunkwang, Changsub, Minhyuk, и Peniel), тъй като останалите членове все още служат в армията.Другите участници, които също без никакво съмнение ще видим, са именно момчетата от iKON.Беше предложено участие и на MONSTA X. Според официалното изявление от Starship Entertainment, MONSTA X отказват предложението:

След внимателно обсъждане, MONSTA X ще откажат предложението да се присъединят към Kingdom.


 

Освен участниците, премиерата на 'Kingdom' също е ясна.

Премиерата на първия епизод е планирана за месец април. - съобщиха от Mnet.

Очакваме и популярното дуо на SM Entertainment, Yunho и Changmin от TVXQ да влязат в ролята на водещи!


Пожелаваме успех както на групите, така и на водещите!


Източници: The Kpop Reporter, Soompi, Koreaboo, Meaww, The Seoul Story

Comments


bottom of page