top of page
  • Team BKNews

Идол от първото поколение разкрива, че е станал жертва на любовна измама


К-поп идолът от първото поколение Kim Sang Hyuk разкри, че е бил измамен.


На 24 януари бившият идол беше гост в шоуто на Channel S, където разкри, че е бил жертва на любовна измама. Любовна измама се отнася за хората, които започват романтична връзка с жертвата с цел измама.

Той сподели, че един ден чужденка започнала разговор в Инстаграм:

Чужденка започна да говори с мен в социалната мрежа. Наскоро бях измамен от някого, който ми беше близък, така че просто исках да видя какво ще ми каже тя. След като отговорих, се сближихме.
Ако беше някой в обкръжението ми, бих внимавал какво говоря, но поглеждайки назад, сигурно съм минавал през много труден период. Тя ме утешаваше с топли думи. Тогава внезапно започна да говори за криптовалута.

Kim Sang Hyuk разкри как е бил измамен с 20 млн. вона:

Ако ме беше помолила да вложа пари в чуждестранен портфейл, нямаше да го направя. Тя каза, че ако сложа долари в собствения ми, аз ще получа дивидентите. Първоначално сложих 10 млн. вона и получих печалба. Така че продължавах, докато станаха 20 млн. вона. После веднъж натиснах линк, мислейки си, че е табло за дивиденти, и всички пари изчезнаха. Английското ѝ име беше Анджелина, а китайското -Lim Yi Hwa.

Идолът съобщи, че чак по-късно разбрал, че това е измама, когато видял подобен случай по телевизията:

По-късно видях подобен случай да се съобщава по телевизията като измама. След като потърсих в интернет, открих, че има много подобни случаи.

Kim Sang Hyuk е един от първите к-поп идоли и дебютира с групата Click-B през 1999 г. Преди да стане успешен бизнесмен, идолът опитва актьорската игра.


Източник: Koreaboo



bottom of page