top of page
  • Hyani

Коледни и новогодишни идеи за подаръци за феновете на Азия!


Изключителни възможности от Fam k-pop and boba

Искате да изненадате с впечатляващи неща любим човек, почитател на азиатската култура? Е, вашето място е Fam k-pop and boba, откъдето бихте могли да направите атрактивна изненада от няколко неща (например: чанта на k-pop група, в която сте сложили портфейл с йерофлиги и с картички или пък някой албум, който получателят на подаръка харесва) или пък да се възползвате от мистериозната кутия, която те предлагат.


Корейска козметика от Seoul Onni

Чудесен подарък за всяко момиче/жена, която обича да глези себе си чрез козметика. Това е възможността Ви да изнендате мама, баба, приятелка, сестра Ви! Няма сила, която да се противопостави на глезотиите.


Паспорт на пътешественика

Човекът, когото искате да изненадате за празниците обича да пътува, както и да прави планове за бъдещи приключения, то тогава задължително му подарете "Паспорт на пътешественика". В него той ще може да запише покорените азиатски страни - Корея, Япония, Китай и т.н. Страхотен подарък за хората на света и предстоящата 2021г.!


Книгата Shine на Jessica Jung

За любителите на книгите, препоръчваме да вземете именно тази книга, защото всеки k-pop фен, счита за важно да я притежава. Дългочаканата книга на Джесика, разказва за живота ѝ като звезда и страха от любов, както и разкрива много тайни от света на известността в Корея.


Двудневен билет за AnimeS Expo през 2021 г.

Детето Ви е фен на аниметата, обича да косплейва и да твори изкуство чрез ръчното изработване на дрехи на различни герои, но не знаете как да го изненадате за Коледа? Е, ние Ви предлагаме да подарите на детето си двудневен билет за AnimeS Expo и да го потопите в света на японската култура.


Билет за концерта на ONF през 2021 г.

Знаете, че вашето дете слуша kpop и не знаете какво да му подарите за празниците? Е, това е страхотна възможност да го зарадвате и изненадате приятно! Вземете билет за концерт на kpop групата ONF и вижте как щастието се изписва върху лицето на детето Ви!







bottom of page