top of page
  • Sakura

Hyunjoo от APRIL с изявление за сегашната ситуация


На 18 юни Hyunjoo публикува следното:

Първо искам накратко да споделя сегашната си ситуация, по-малкият ми брат, който беше осъден, все още е ученик, така че цялото ни семейство е фокусирано върху това да отговори на делото.
Също така, въпреки че полицията още не се е свързала с мен, научих чрез новинарска статия, че съдят и мен, така че изглежда, че ще трябва да се приготвим и за моето дело. Наясно съм, че много хора показват притеснение и подкрепа. Искрено Ви благодаря. Справям се добре и мисля, че ще мога да продължа да се справям добре.
Днес пиша това, защото има аспект, за който съм малко притеснена. Както знаете, напоследък станаха много неща и знам по-добре от всеки, че е трудно да търпиш лични атаки или злонамерени коментари. Въпреки че в момента съм в много добро здраве и се справям добре, виждайки сегашната ситуация, чувствам се притеснена, защото ми напомня на времето, когато не бях здрава физически и психически. Не искам болката, която съм получила, да бъде дадена на други.
Всеки може да сгреши, но ако тези, които са извършили тези действия, признаят, че са сгрешили и работят върху това да се поправят, мисля, че може да им се прости и тези действия могат да бъдат наречени грешки. Затова искрено моля личните атаки и злонамерените коментари за членовете на APRIL да спрат.
Досега съм работила върху това да живея с благодарност, дори и за най-малките късчета щастие. Всеки има правото да бъде щастлив и се надявам това да може да се постигне. Може би особено защото вали днес, но различни притеснения ми идват наум. Надявам се всички да имате щастлив петък и Ви благодаря, че прочетохте несвързания ми пост.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page