top of page
  • Sakura

Hyunjin от Stray Kids написа извинително писмо + JYP с ново изявление


JYP пуснаха ново изявление относно обвиненията за тормоз към Hyunjin от Stray Kids:

Здравейте, това е JYPE. Първо, извиняваме се, че предизвикахме дискомфорт на много хора с негативните новини относно изпълнителя ни Hyunjin от Stray Kids.
Тъй като е проблем, с който да бъдем внимателни, молим Ви за разбиране, защото ни отне известно време да пуснем изявление, базирано на точни факти след разследване.
Изслушахме ситуацията от онова време от съучениците му, които са посещавали същото училище, от учителите и от околните хора, и с разрешението на тези, написали постовете, директно се срещнахме с тях и изслушахме мненията им.
Комбинирайки информацията от различни хора, спомените им от тогава са напълно различни един от друг, така че имахме известно затруднение да потвърдим който и да е от фактите.
Има хора обаче, които са били наранени от незрялото и неподходящо поведение на Hyunjin в миналото. Hyunjin дълбоко съжалява и размишлява върху това, затова лично се срещна с написалите постовете и искрено се извини.
За разрешаването на недоразуменията с Hyunjin, за приемането на искреното му извинение и показване на подкрепа за бъдещето му, още веднъж изразяваме искрена благодарност. Ако има други, които не са успели да се свържат, но са били наранени от негови действия в миналото, се извиняваме.
Hyunjin е решен да живее както трябва, докато винаги размишлява върху действията си от сега нататък, и ще вложим още повече усилия, за да поеме изпълнителят ни по правилния път.
Последно, молим всички да избягват разпространяване на фалшиви слухове и спекулативни статии и ще предприемем дори повече мерки относно процеса по подбор на трейнита.
Благодарим Ви.

Hyunjin написа в Инстаграм:

Първо, искрено искам да се извиня на тези, които са били наранени от неподходящите ми действия по време на училищните ми години.
Поглеждайки назад, когато не бях толкова добър, засрамен съм и нямам извинение. Осъзнах, че действията и думите ми, с които не знаех как да бъда съпричастен към останалите, ги е наранило. Твърде късно е, но дълбоко рефлектирам върху себе си.
Независимо дали е умишлено или не, не мисля, че може да ми бъде простено въобще за това, че съм дал незабравима болка на някого.
Дълбоко размишлявам, защото знам добре, че само защото съм се извинил и са приели извинението, не значи, че болката, която съм дал в миналото, може да бъде изтрита напълно.
Въпреки че е безсрамно, искам да изразя благодарността си към тези, които са били наранени от мен, за това, че ми позволиха лично да се срещна с тях, за да се извиня и да помоля за прошка чрез това писмо.
Ако има други, които са били наранени от неподходящите ми действия, докато съм бил в училище, и не мога да ги срещна лично, искам поне да се извиня чрез писането на нещо такова.
Искрено се извинявам, че предизвиках дълбоко разочарование в много хора, които ме подкрепяха.

Източник: Soompi

bottom of page