top of page
  • bknmoni

HyunA и DAWN - подробности около връзката им

HyunA и DAWN - подробности около връзката им

Бившата членка на 4Minute - HyunA и първоначално избраният лидер на PENTAGON - E'Dawn или по-познат вече като DAWN, се радват на своята връзка вече 5 години. Прекрасната двойка се наслаждава на своето щастие и успехи, след като през 2018 г. излезе наяве връзката им и се наложи Cube Entertainment да спре активностите им като триото Triple H заедно с Hui от PENTAGON.

Kim Hyuna, известна повече като HyunА, прави своя дебют в музикалната индустрия още през 2007 г., когато става член на Wonder Girls под JYP. Малко след като се оттегля, прави дебют повторно, но този път в групата 4Minute. Участва и в триото Triple H под Cube Entertainment с членовете от PENTAGON - E'Dawn и Hui. В момента тя и E'Dawn са под компанията на PSY - P NATION с още други солисти.

Получава особена популярност след пускането на песента "Buble Pop", която разпродава над 3 милиона копия веднага след излизането си. Тя става и първият корейски солист с единичен клип със 100 милиона гледания, което ѝ докарва мястото в челните позиции за солисти в глобален мащаб.

Kim Hyojong, познат още като DAWN и E'Dawn, става известен с дебюта си в PENTAGON. Първоначално той е бил избран за лидер на групата, но другите членове са предпочели Hui да ги води към успеха, затова официално той се счита за водач на PENTAGON. Три години DAWN е под Cube Entertainment и пише текстове и рапира. Веднага след като излезе информацията за връзката им, Cube Entertainment я отрече. На 3 август пред Yonhap News и в социалните си мрежи Hyuna потвърди тази информация, казвайки:

За феновете, които ме подкрепят и следят, искам да работя усилено за сцената с щастливо сърце, без да крия нищо, както правя винаги.

Много фенове и на двамата идоли започнаха да изливат хейт коментари върху тях.

Това беше шок за новите фенове на PENTAGON, считайки поведението DAWN като предателство. Феновете на Hyuna бяха с по-добри реакции и подкрепа към нея, но и там нямаше изключения за такива коментари.

Те бяха стигнали до бойкот на публичните изяви на TRIPLE H и индивидуалните на Hyuna. Потвърждението на информацията доказва, че след близо 3 години тайна връзка, те са стигнали до такъв етап, че да го обявят публично и да изтърпят бурята, която, разбира се, се очакваше.


Първата поява на младата двойка беше в Knowing Brothers, където се забавляваха заедно с водещите, докато разказват интересни истории около връзката си.


Двамата поддържат връзка от май 2016 г. В предаването Hyuna представи пред останалите членове своето истинско гадже, без да се притеснява. По нейни думи ѝ е отнело година и половина, за да признае чувствата си на E’Dawn.

Опитвах се да му правя подаръци, но по небрежен начин. Бях му казала:
Бях в района и реших да намина да ти го дам. Може ли да слезеш за секунда?
Той беше толкова вглъбен и ме отхвърляше с думите:
Не, съжалявам. Зает съм сега.

DAWN пък каза, че не му е правело впечатление тази романтика.

Искам да кажа, че беше страхотно да опозная такава звезда отблизо. Но нямах никакви чувства към нея. С течение на времето осъзнах, че е много смирена в отношенията си с другите. Тя не беше това, което си представях. Затова си помислих, че тя е невероятна и слънчева и това ми отвори сърцето.

Никога не си е мечтаел, че тя ще бъде негова приятелка, защото по това време той е тренирал за дебют, а тя е била вече известна корейска певица.


Hyuna сподели един от провалите в признаването на чувствата ѝ.

Бях излязла да пия нещо близо до къщата си. Тъй като не съм добра в пиенето, малко се напих. Реших да се разходя и след това да му се обадя, за да призная чувствата си. Докато вървях, забелязах непознат човек да ме следва. Обадих се на Hyojong и започнах да бягам. През цялото време му разказвах какво прави човекът и колко ме е страх. Той ми каза да се прибера вкъщи и затворихме.
След като се прибрах, си взех плодово соджу и му пратих снимка. Когато видя снимката, ми каза да изчакам, за да отиде и той да си вземе. Не бяхме заедно, но пихме заедно.

След този забавен момент между двамата, тя е споделила чувствата си, като му е обяснила, че ще го изчака, за да бъде готов и той за тази стъпка.

Те станаха първата идол двойка, която се появява в Knowing Brothers.

По време на радиопредаване миналата година, тя сподели, че му е казала да не я кара да ревнува.

Сега много хора знаят, че се срещаме, но в миналото той се виждаше с много момичета. Ако това се случи сега, ще има големи проблеми.

Миналата година те направиха своето завръщане, но вече под друга компания - P NATION, която е собственост на PSY.

Интересното на това тяхно завръщане беше, че качиха песните си "Flower Shower" и "MONEY" в един и същи ден, направиха шоукейс заедно... Колко смело!По време на шоукейса, той сподели, че много уважава Hyuna, защото е звезда, която се държи мило и човешки с хората около нея. Тя от своя страна отговори, че се чувства сигурна в неговата компания и че ѝ дава позитивна енергия и сили, за да бъде винаги уверена и усмихната на сцената.

Още един сладък момент между двамата можем да видим още в предебютното шоу на PENTAGON - "PENTAGON MAKER", където в един от епизодите момчетата трябва да готвят и Hyojong се обажда на Hyuna, за да му помогне със съвет.


Във видеото зад кулисите на новият ѝ сингъл "I'm Not Cool", той сподели няколко съвета как да накараме половинката ни да се чувства обичана.По време на снимките тя трябваше да танцува боса, като по земята беше засипано от мъниста. Заради студения под и мънистата, пръстите ѝ са замръзнали и ѝ е било трудно да танцува. Тъй като DAWN не може да помогне по никакъв начин за това, той се погрижи тя да не остане дехидратирана и даде на екипа да ѝ занесат вода. Той е на мнение, че любовта се крие в малките неща.

Целта е всичко да не бъде показно.

Когато му зададоха въпроса дали смята Hyuna за готина, той отвърна, че не е готина. Но допълни, че тя е гореща! На въпроса е отговорил с другия смисъл на думата на английски - студен/хладен.

По негови думи, тя е най-горещата от всички артисти.


В момента двамата се радват на своята връзка, без задръжки и правят това, което им харесва. Определено можем да твърдим, че P NATION дава свободата, от която се нуждаят артистите им, но и ги промотира качествено!


На 9 февруари в своята история в Инстаграм, Hyuna сподели тяхна снимка, но с различни цветове на косите им. Тя е с наситен оранжев цвят, а той със син.

Можем да твърдим, че двойката решава да прави промените заедно и да изненадва феновете си.


Пожелаваме им много успехи и любов, която да ги държи заедно!


٢ تعليقان


Здравейте, Maria Ahn, благодарим за обратната връзка! Конкретно тази част от информацията е взета от Kprofiles, можете да погледнете тук: https://kprofiles.com/dawn-profile-and-facts/. Тъй като е сайт, който работи с ентъртейнмънт компании, а информацията се взима от Naver и Melon, разчитаме, че е вярна, освен това, изглежда, се има предвид преди дебюта им като група. Защото го пишат хора обаче, ще проверим отново и ако това е грешно, незабавно ще бъде поправено в статията.

إعجاب

Не знам от къде сте взели информацията, но има грешка в информацията. DAWN никога не е бил лидер на PENTAGON. Hui е лидера.

إعجاب
bottom of page