top of page
  • bknmoni

HyunA и DAWN говорят за своята 5-годишна връзка

На 28 февруари двойката участва в епизод на "My Ugly Duckling"

HyunA и DAWN са във връзка от май 2016 г., но тя стана публично достояние през август 2018 г.


DAWN каза:

Когато ми говори с истинското ми име, потрепервам. Истинското ми име е Kim Hyo Jong, но тя ми го казва по мил начин или просто ме нарича ‘DAWN.’ Ако направя нещо грешно, ми казва пълното име. Това е страшно, но и само ‘Hyo Jong’ е страшно.

HyunA каза:

Аз обикновено му казвам jagi ["мили"/"скъпи"], но ако го хвана да прави нещо, което не ми харесва, му казвам ‘Hyo Jong’. Той минава в правия път, когато го сторя.

Той допълни:

Случват ми се много неща в главата. Започвам да преглеждам всичко от онази сутрин.

DAWN и HyunA бяха попитани за реакцията на родителите си за тяхната връзка. Тя призна, че той може да е изглеждал като изненадващ избор в очите на родителите ѝ, но каза:

Родителите ми знаят колко много се грижи за мен. Отне им известно време да отворят сърцата си за него, но аз също бях по-мила с него в този период. Ние сме добър екип.

DAWN допълни още през смях:

Има едно объркване. Мога да покажа лошо първо впечатление у хората, но щом ме опознаете, ще си кажете: "О, той е по-добър от очакваното".

Тя също призна:

Баща ми никога не се е държал твърдо пред мен, но имаше нещо странно. Не знаех преди, но той е дърпал DAWN настрана от мен и му е давал съвети. Никога не съм го виждала така.

Той ми даде много добри съвети. Сега, ако съм любопитен за нещо, той винаги ще ми даде нужните отговори. Разбира се, заради първото ми впечатление, той беше много подозрителен към мен.

- каза DAWN.


HyunA сподели, че са посещавали гадателка заедно, която им е казала, че те са скъсали в предишен живот, за да се срещнат в този. Hyojong заяви, че забавното в случката е било, че тя в предишния си живот е била генерал, а той известна куртизанка.


Двойката получи и често задавани досега въпроси, но например за "периода" на любовта те отговориха: .

Според HyunA:

Не мисля, че има такъв. Смятам, че срокът на връзката е 'днес'. Вярвам, че любовта се обновява всеки ден. Обичам, когато всеки ден може да е последен.

DAWN изрази и своето мнение по въпроса:

Аз мисля, че времетраенето на любовта не е свързано с любовта, а с трептенето на сърцето. Всеки може да почувства сърцето му да трепти за някой друг, независимо дали го е срещнал в миналото, или може да го срещне в бъдещето. Любовта изтича само когато се откажеш от нея. Когато периодът на трептенето на сърцето ви приключи, вие сте склонни да влизате в повече конфликти и да се наранявате. Но докато вярвате, че сърцето ви иска този човек, няма "срок" за любовта.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page