top of page
  • Sakura

HyunA за здравето си, за новата си музика и още


На 28 януари HyunA се завърна с новия си мини албум “I’m Not Cool”, за който говори по време на онлайн пресконференция!


Тя планираше да се завърне с предварителния си сингъл “Good Girl” през август 2020, но трябваше да отложи активностите си заради здравословни проблеми:


Измина се толкова време, откакто бях на сцена. Мисля, че го усетих физически. През изминалата година и два месеца всеки ден се усещаше като година, така че си помислих, че бързо трябва да се завърна на сцената. Когато работех върху албума, също така всеки ден си мислех, че искам да бъда на сцената - сподели HyunA.

Продължавам да подготвям пълен албум, но имах чувството, че ще се побъркам, ако не се върна на сцената веднага.


За музиката си сподели:

Включих много от историите и нещата, които написах като бележки на телефона си. Има дори неща от преди две/три години. Опитах се да включа много различни теми, защото исках феновете да имат чувството, че са попаднали на тайния дневник на HyunA.


За заглавната песен каза:

Това е песен с чаровен танц също, но получих подкрепа от много хора преди да изляза на сцената, така че трябва да съм перфектна, когато съм на нея. Но действията по поддържането на този толкова перфектен и готин имидж не са готини. Включих това в текста.
Въпреки че не съм сигурна защо, когато я слушах, си помислих за змия. Така че чрез изпълнението си се опитах да изобразя змия. Поех и това предизвикателство. Чудех се дали ще мога да задържа това ниво за три минтути.


Текстът към “I’m Not Cool” е написан от HyunA, PSY и DAWN и HyunA допълни:

Беше забавно да работим върху песента, защото включихме чаровните черти на тримата ни.


HyunA говори и за решението да се завърне с “I’m Not Cool”, вместо с “Good Girl”:

Можех да се завърна по-бързо, ако бях направила “Good Girl”, но PSY ми пусна тази песен. Беше само трака, но когато го чух, нямаше как да го подмина. Веднага започнах да работя върху него с DAWN и PSY и докато говорехме, заглавната ми песен естествено се промени.

За работата си с PSY сподели, че имат подобни склонности, но и двамата имат силен характер и че е забавно да спорят.

Изненадващо, за тази песен спорихме по-малко. Толкова съм благодарна, че просто вярва в мен и казва: HyunA ще се справи добре, тя няма да разочарова хората.

Източник: Soompi

bottom of page