top of page
  • Team BKNews

Hyun Bin и Son Ye Jin обявиха брака си


На 10 февруари Hyun Bin пусна следното изявление чрез акаунта на компанията си VAST Entertainment:

Здравейте, Hyun Bin е. Добре ли сте? Пиша това, защото исках феновете ми, които винаги са ми оказвали огромна подкрепа и са ме подкрепяли въпреки недостатъците ми, да узнаят първи за най-важното решение в живота ми.
Сигурно много от вас предположиха, нали? Истина е. Взех важното решение да се оженя и внимателно предприемам стъпки към втория етап на живота си. Обещах на жената, която винаги ме кара да се смея (Son Ye Jin), винаги да вървим заедно в дните, които предстоят. Jung Hyuk и Se Ri, които бяха заедно в драмата, ще направят първата крачка заедно в това бъдеще. Вярвам, че хората ще се радват и ще отпразнуват първите ни стъпки заедно със същата привързаност и топлина, която са ни показвали досега.
Докато можем да се срещнем лице в лице отново, моля, останете щастливи и здрави.

Son Ye Jin също пусна изявление в Инстаграм:

Преди да напиша това, мислих много как да се изразя. Исках да го кажа колкото е възможно по-красиво, защото е толкова ценно и важно нещо. Има човек, с когото искам да прекарам остатъка от живота си. Вярно е. Това е човекът, за когото всички си мислите (Hyun Bin). Само да бъда с него ми дава усещане за топлина и сигурност.
Мислех, че това мъж и жена да се срещат, да споделят сърцата си и да си обещават бъдещето е извън обхвата на въображението, но естествено се сближихме, докато стигнахме дотук.
Благодаря ви за всичко, което превърна връзката ни в съдба. Хора, моля, честитете бъдещето, което ще създадем заедно.
Безкрайно съм благодарна на феновете си, които винаги са ме подкрепяли и са ми давали безкрайна любов. Искам да стана по-зряла и готина актриса и човек, но не е лесно. Вярвам, че един ден ще стигна идеала, който имам в ума си. Ето защо ще работя, за да стана човек, от когото няма да бъдете засрамени. Искрено се надявам всички да изпитате повече и повече щастие в бъдеще. Искам да споделя любовта си и благодаростта си с всички.
Източник: Soompi

Comentarios


bottom of page