top of page
  • Sakura

Hyebin от MOMOLAND и Marco се срещат


Потвърдено е, че Hyebin от MOMOLAND и Marco! По-рано нетизените в онлайн общности спекулираха, че двамата са заедно, базирано на това, че са носели еднакви дрехи и аксесоари. Те са забелязани с едно и също колие, яке, пръстен, часовник и още.


На 17 март източник от MLD Entertainment потвърди:

Попитахме самата Hyebin и е истина, че се среща с Marco.

Hyebin дебютира през 2018 г. с MOMOLAND, а Marco - година по-късно като част от HBY. През 2018 г. Marco се състезаваше в “The Unit” и успя да стане част от финалната група UNB.


Ъпдейт: В деня преди новините да излязат, Marco участвал в групов чат с фенове, в който отрекъл слуховете. Ето защо изпълнителят се извини:

Извинявам се, че причиних притеснение сред феновете. Вчера, по време на събитието със свободно говорене, това, което казах, и поведението ми причиниха сериозно разочарование на тези, които ми вярваха и ме подкрепяха.
Сгреших, че се опитах да улесня феновете си с лъжи. Страхувах се, че ще причиня вреда на много хора, така че въпреки че съм някой, който може да работи благодарение на любовта на феновете, не обърнах внимание на факта, че истинската позиция беше правилната.
Мога само да се извиня, че нараних феновете си чрез погрешна преценка и фалшиви извинения. Знам, че извинението няма да премахне разочарованието и болката, но никога няма да спра да обмислям действията си.
Ще работя усилено, за да не ви разочаровам отново, и ще обмисля критиките, които получих заради незрелите ми действия.
Още веднъж, извинявам се. Съжалявам.

Източник: Soompi

bottom of page