top of page
  • albenacacheva

HYBE ще пусне поредица от уебтуни с BTS тази седмица

Актуализирано: 13.01.2022 г.


HYBE - агенцията, която стои зад успешната к-поп група BTS, ще представи тази седмица оригиналния си уебтун и уеб новели с участието на седемчленната група и други артисти.


В сряда агенцията съобщи, че "7 Fates: Chakho", поредица от уеб комикси и уеб новели, базирана на оригинална история с участието на BTS, ще бъде представена в събота чрез платформата за уебкомикси на Naver - Naver Webtoon.


Още 2 епизода ще се появят на платформата - “Dark Moon” и “The Star Seekers“ с участието на други две обичани момчешки групи - съответно Enhypen и Tomorrow X Together.


Първият епизод е "7 Fates: Chakho" в жанр градско фентъзи, вдъхновен от идеята за Chakhogapsa, или ловците на тигри от времето на корейската династия Чосон (1392-1910 г.). Епизодът разказва историята на седемте момчета, които се превръщат в ловци на тигри. Те преодоляват различни трудности и заедно се борят в хаотичния свят, за да открият съдбата си.


Във втория епизод, който ще излезе в неделя - “Dark Moon”, ще можем да се насладим на момчетата от Enhypen, които ще се впуснат във вампирски приключения. В понеделник той ще бъде последван от “The Star Seekers” - фантастика, в която петимата членове на групата Tomorrow X Together са герои с магически сили.


Поредицата е и първият проект, издаден от Naver Webtoon и Hybe, след като през август двете компании обявиха партньорство за създаване на уеб комикси и друго свързано съдържание с участието на музиканти от лейбъла.


Епизодите на новата оригинална поредица на HYBE ще бъдат представени на 10 езика чрез глобалната платформа на Naver Webtoon.


Източник: The Korea Herald

bottom of page