top of page
  • Sakura

10 неща, които може би не знаете за Hwang In Yeop


Ако не сте чували за Hwang In Yeop, сега е времето, защото в момента всички говорят за него. В резултат на миналата му роля в “18 Again” и най-скорошната му като Han Seo Jun в “True Beauty”, Hwang In Yeop си спечели огромна фен база по целия свят. Голямо доказателство е, че откакто “True Beauty” излъчи първия си епизод, има над 6 милиона нови последователи в Инстаграм - на това му се казва страхотно първо впечатление! Така че за новите и старите фенове на Hwang In Yeop, ето някои факти за него, които може да не сте знаели.
1. Hwang in Yeop е бил модел

Hwang in Yeop започва кариерата си в развлекателната индустрия като модел. Истинската му мечта е била да бъде актьор, но е започнал с моделството заради любовта си към модата. Веднъж щом станал модел, той се колебаел дали да премине към актьорството, защото на пътя му се изпречили несигурностите. Той гледа на себе си като много срамежлив и интровертен, затова му отнело дълго време да опита.
2. Огромен фен е на "Покемон"

В няколко интервюта Hwang In Yeop е споменавал, че е огромен фен на "Покемон" и дори е споделял знанията си, наименувайки няколко от героите. Дори има очарователен пост на Пикачу в Инстаграм, а профилната му снимка в социалната мрежа е на Ditto.
3. Първата му роля е в уеб драмата “WHY”

Когато решил да стане актьор и ходил на различни прослушвания, успял да спечели ролята на Gi Jae Young в уеб драмата “WHY”, играейки един от най-добрите приятели на главния герой. Когато получил обаждането, че ролята е негова, той споделя, че косата му се изправила, защото бил много развълнуван.4. Списъкът му с желания

Когато е попитан в интервю кое е основното нещо в списъка му с желания, той отговоря, че иска да прекарва време със семейството си за много дълго време. В няколко интервюта той сподели колко близък е със семейството си и определено го показва с отговора, който дава.


5. Учил е във Филипините

Hwang In Yeop е учил в Международното училище Philippine Nikkei Jin Kai в Davao с мечтата да стане моден дизайнер. Дипломира се със специалност "Моден дизайн" през 2012. Докато е бил там, използвал английско име, което било Ryan Leon.
6. Какво го е накарало да стане актьор?

Въпреки че му липсвала увереност да стане актьор, решил да опита, когато поговорил с баща си. Баща му го окуражил да прави в живота си това, което иска, защото само тогава би бил щастлив. Това мотивирало Hwang In Yeop най-накрая да опита с актьорството.
7. Има малък брат, който е продуцент

Изглежда, че артистичният талант се предава по наследство, тъй като Hwang In Yeop има малък брат под името Inof. Той е продуцент, певец, текстописец и дори има собствен канал в Youtube, в който прави кавъри на популярни песни.Ето и как двамата танцуват на песента на Zico “Any Song”:8. Карал е кънки

В скорошно видео зад кадър на “True Beauty”, Hwang In Yeop разкрива, че докато растял, карал кънки, но не бил свикнал с фигурното пързаляне, което му трябвало за сцената от последните епизоди на драмата.9. Няколко от любимите му неща

Любима драма: “My Mister

Любим топинг за пица: ананас

Любим цвят: черен

Бира или соджу: бира10. Ето и някои снимки от детството му:
Източник: Soompi
Comments


bottom of page