top of page
  • Sakura

Hwang In Yeop с трогателно писмо относно “True Beauty” и любовта, която е получил от феновете


Hwang In Yeop използва личния си Инстаграм профил, за да напише трогателно писмо към феновете след края на драмата си “True Beauty”.


Драмата излъчи последния си епизод на 4 февруари и въпреки че той вече сподели мислите си за края на драмата, отдели и време, за да отправи послание и директно към феновете си:

Здравейте! Аз съм актьора Hwang In Yeop. За първи път пиша съобщение към феновете, така че съм много нервен.
“True Beauty” ще бъде запомнена като много ценна драма за мен. Бях наистина благодарен и щастлив да изиграя красив и прекрасен герой на име Han Seo Jun. Най-голямата причина, поради която тази драма е толкова ценна за мен, е защото успях да срещна феновете си, които ме подкрепяха.
Благодаря ви, че ми изпращахте много любов и подкрепа по време на снимките и до самия края на излъчването на “True Beauty”. Чудех се дали заслужавам да получавам вашата огромна любов, но успях да завърша драмата без да се уморя, заради феновете, които винаги ме подкрепяха.
Толкова е тъжно, че трябва да кажем сбогом на “True Beauty” и Han Seo Jun, но се надявам това да остане красива драма в сърцата ви, която може да изгледате, когато ви липсва и искате да я видите.
Ще дам най-доброто от себе си да ви поздравя в бъдеще с нататъшно подобрение, така че моля, следете ме, и ако чакате малко, ще се завърна с различна моя страна.
Още веднъж, благодаря ви, че ме подкрепяте.
Уверете се, че носите маска, докато COVID-19 изчезне. Времете е много студено. Моля, грижете се за здравето си, за да не настинете, и се надявам винаги да бъдете изпълнени с щастие и добри неща, където и да сте. Искрено ви благодаря, че ме харесвате и обичате, и аз ви обичам.
С искрени чувства,
Hwang In Yeop

Източник: Soompi

Comentários


bottom of page