top of page
  • Sakura

Huang Zitao няма да прави повече фотосесии, след като компанията му беше разкритикувана за стила му


Някои от феновете на Huang Zitao изразяват неудовлетворението си за стила му на обличане, качеството на снимките от компанията му и времето на пускането им. На 17 юни изпълнителят обясни в Weibo, че всички решения са взети от него.


Той заяви, че няма интерес към дрехите, но е много благодарен на марката, която е носил. Що се отнася до оплакванията за снимките, той каза:

Какво значение има дали е публикувано рано, или е публикувано късно? Всеки път трябват толкова усилия за преобличане и снимки и също така е доста безсмислено. Живейте живота си добре, да правите нещата, които харесвате, щастливо е най-добрият начин да ме харесвате. Няма нужда да правите нищо за мен.

Скоро след това той разкри решението си да отмени всички фотосесии преди събития, включително фотосесии за списания:

Отменям различни ритуали като правене на снимки, позиране и споделянето им преди събития. Наистина не ми харесва да правя тези снимки. Обикновени снимки са собре. Всички тези неща, преди да отида на тези събития, спира, започвайки от днес. Не ми харесват фотосесиите от списания, и това спирам. Благодаря.

Той допълни, че така или иначе никога не му е харесвало да прави тези фотосесии, така че е взел възможността да изясни нещата.


В допълнителен пост написа:

Нека бъда по-прям. Грижа ме е да бъда прагматичен. Слушам себе си, никога не съм слушал мненията на феновете си. Не знам кога започна този странен фетиш да сравнявате кой поства снимката по-бързо и по-добре. Прекалено е. Защо да се карам на служителите за дрехите и прическите, които сам съм решил да нося? Мислите ли, че могат да ме контролират? Ако ви харесва да виждате тези показни неща, тогава не ме харесвайте. Не ми харесва да правя тези безсмислени неща. Отидете при хората, на които им харесва да се снимат всеки ден, за да гледате. Отидете при някого, който ще слуша мнението ви. С мен е безполезно, разбирате ли? Трябваше да го кажа директно за хората, които не разбират от мили думи. Имате времето да пишете, коментирате и псувате, защо тогава не се обадите на семейството си, не отидете на училище или не отидете да работите усилено?




Източник: Drama panda

bottom of page